- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Algotis #36419 üzenetére
Jó emberhez beszélsz. Én a BC2-őt még 8600GS-el kezdtem el, 25-30 fps-el. Bizony végigtoltam egészen 36-os szintig vittem, és szerettem rajt játszani. Pont mire jött a BF3, lett egy 4850. Azon meg a BF3 ment 30-40 fps-el, egy Q6600 társaságában. i5-re nemrég váltottam, de azzal is futott a 4850 ott volt meg helyenként a 60 fps. Szóval én is tudom bizony, hogy milyen. Nem azt mondtam, hogy nem lehet megszokni. De fos úgy játszani, és nem vagy annyira eredményes, meg nem olyan élvezhető mint 60fps felett. 60 fps a minimum! ami az élvezhető játékhoz kell. Erről ennyit. Aki meg 30 fps-el akar játszani, úgy, hogy leesik 16 fps-re csata kellős közepén, annak váljon egészségére. Ezt mindenki maga dönti el neki mi a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest