- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Milyen széket vegyek?
- Logitech szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
No offense, nem támadó hangnemben írtam, csak megjegyzésként. Mivel én nem multizom (soha, pedig minden játékom eredeti), nekem ha megvan mindig a min. 30 fps, az nekem elég, FRAPS-szal mértem ki, egyszer nem ment 30 alá (ha jól emlékszem a min. 38 volt) átlagban 55-60. Az SSD az biztosan be tud segíteni a min. FPS-ekben, csak arra nem telepítek játékot, játékra a Velociraptort használom.
Abban egyébként igazad van, hogy látványban nincsen sok különbség, mert azt leginkább a beállítások tetején található dolgok szabályozzák (Texture, Reflection, Shadows, stb.), azokat meg a régi gépen is max-ra toltam. Egyedül az a szembetünő, hogy az autóforgalmat végre lehet 100-ra állítani és így már néha tényleg úgy néz ki, mint egy nagyváros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Motoros topic
- PlayStation 5
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Warhammer 40.000
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest