Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűbb sokkal. Csak egyszer kell megvenned, és jó ideig nyugi van. Azt azért hadd kérdezzem meg, hogy hol veszel te 20 ezerért boltban monitort? Mert IPS paneles monitort, boltban láttam már 40-50-ért, de használtan meg még olcsóbb (bár attól én óckodom). Másrészt meg, most pár év után már megérett a csere, és csak a D-SUB miatt. Egyébként meg semmi szükség 2 évente 20 ezret kiadni monitorra. DE ha már veszek monitort, nem fogok egy 20 ezres sz@rt venni, amivel majd rengeteget szívok. Pár alkatrész után már megtanultam, hogy nem szabad a minőségből alább adni. Inkább kiadok plusz tízezret, de az olyan is, amilyennek lennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest