- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Nem tudom, nekem is furcsa az a teszt. kb 1 hete van meg a 7870-es V2 Asus (nem a top), ilyen profi hűtéssel még nem találkoztam. Eléggé csend mániás vagyok, a 2 házventin kívül a procihütőre is Noctua ventit applikáltam... Idle: nincs hangja. Semmi. Nem túlzok, első bekapcsoláskor azt hittem nem működik a vga, rohadt ventije meg is csapta az ujjbegyemet mer' odanyúltam hogy forog-e....forgott. Ráküldtem a furmarkot, 74 fokra vitte fel 5-6 perc alatt és ezt tartota végig. A ventik asszem' 40%-on mentek csak a végén! Levett oldallappal odahajolva a géphez hallottam a szélzajt, mást nem. Megtaperoltam a kártyát és a hütést, sehol nem volt forró vagy kellemetlenül meleg, simán lehetett fogdosni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest