- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
borkarico #22901 üzenetére
Majdnem hasonlóképp jártam én is!
Korábbi (sapphire HD6870-es) karimat vittem vissza gariba. Teljes csomagolásban,dobozában,minden hozzá tartozó kacatjával együtt adtam be garancia érvényesítésre. Első körben egy 5770-es karit akartak vissza adni hogy tessék,minden jó rajta...pfff csak pislogtam...mi ez mondom. Gyorsan telefonálgattak, és rájöttek hogy a gari szervizben elcserélték a kártyámat. Másodszori nekifutásként már a saját VGA-mat kaptam vissza. A srác a boltban letette elém a kártyát az asztalra és mondta hogy használjam egészséggel,tökéletesen működik! Csak ugye én dobozában minden hozzá tartozó cuccával adtam le a kártyát. Mutattam is az átvételi jegyzőkönyvet neki,mire 10-15 perc keresgélés után a raktárukban előhalászta a dobozát is.Mit művelhetnek ezek a kártyákkal??
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest