- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patex1983 #20519 üzenetére
sima 3570-es procim van, alap órajel 3.4ghz, intel turbo boost-al (ami elvileg 3.8ghz) simán kihajtja a 7870-es kártyámat 100%-ra. Bár a tubo boost 3.8-at ír. de valójában csak 3.6-on megy.
De simán turbo nélkül is kihajtja ezt a vga-t.
Úgy hogy ez egy baromság hogy minimum 4ghz kell neki, ezt valami tuning majom írhatta neked.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
patex1983 #20519 üzenetére
A "rendesen húzott" 3570k elbír egy CF-be kötött 7950 párossal is. De ha valaki kiad egy csomó pluszpénzt egy szorzózármentes, k-s processzorért, meg a hozzá illeszkedő "méregdrága" alaplapért, akkor azt valószínűleg azért teszi, mert komolyan tuningolni is akarja. Maga a tuning a cél, a hobby...
Na, én nem vagyok ilyen, az én - holnap érkező - 7870-emet az nem K-s, tehát szorzózáras 2500 fogja hajtani (+4 szorzótuninggal), és gyanítom, hogy fullHD felbontásnál nem a CPU lesz a korlátozó tényező. (Persze ha tévednék, akkor majd kiigazítanak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Windows 11
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest