- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #11926 üzenetére
Szóval nálad a 955BE -proci 3800 -on kb egy 7770 -et tudna kiszolgálni a fenti 2 játékban, ne a játékokat vagy a VGA -t szidd!
Na ez azért kiverte nálam a biztosítékot. Az AC3 egy magot terhel folyamatosan közben a többi mag malmozik, tehát jó hogy egy i7 erősebb lesz egy Phenom-nál, ami eddig még nem perdöntő, hiszen azért többmagosok a processzorok, hogy ne egy mag dolgozzon.
Na de kérem szépen, mi a jó büdös francért nem lehet normálisan megírni egy kib@szott játékot ?
Ott tartunk, hogy kiadják a játékot félkészen, elb@szva, és utána még az idióta patch-re is várni kell ?
Milyen retardált vadb@rmok ülnek a programozói székben?És ezek után jönnek az ilyen szép konzekvenciák, hogy már pedig a Phenom kevés. Még jó hogy, hiszen 1 mag dolgozik. Az ilyen zseniális vackokból téves eredmény jön le a CPU-limtet illetően.
Elnézést kérek, akinek esetleg ez túl sok volt, de csak valamit is érő játékról lehet normális véleményt mondani.
-
seederking
őstag
válasz
Nos ennyit a kevés prociról :
(gondolom nem kell bekereteznem az fps-t és a gpu kihasználtságot)Ja még annyit,hogy a képeket úgy csináltam,hogy folyamatosan játszottam.Hogy lásd nincs ideje "szusszanni a cpu-nak"
Settings :
Game :
Akkor hogy is van ez?Nem azért linkeltem a képeket mert fasza gyerek akarok lenni.
Hanem,hogy lásd nem a levegőbe beszélek."Ellenben veled akinek annyira futja,hogy kevés a procid"
De mind1 nem megbántani akarlak csak inkább ne "vádolj" hogy én ezt + azt (vga/driver) szidom miközben erről szó sincs.Max a játékot!(de a szidalmazás ettől is távol áll) Csak fölb@sz,hogy nem vagyok annyira hülye,hogy ne tudjam megállapítani ha kevés valamelyik hardver VAGY! szoftveres probléma van.Viszont a menüben kezdésnél nagyon,akár 8fps-re is leesik az érték(amíg be nem tölti a játékot).Látszik is rajta a lagg,de csak menüben.
Miután megcsináltam a képeket/játszottam.Újraindítottam a gépet és beléptem megint,,nem volt semmi gond,hozta újra az fps-t.De a menü mizériát nem tudom miért csinálja. -
kovsol
titán
válasz
Nem mintha a i7-860@4200MHz(HT -off) annyira nagy eresztésnek számítana ma már, hogy csoda számba megy ha valami megtekeri.
-
seederking
őstag
válasz
Akkor azt is magyarázd már el,hogy miért van az hogy tegnap pl kilépésig sikerült összehoznom egy 40x fps-el és 99% gpu kihasználtsággal működő játékmenetet.
Akkor deathaddernek is kevés a cpu-ja?Mert kb ugyan azt produkálja a játék.
Ha elolvastad rendesen amit irtam kiszürheted belőle,hogy van mikor már a menü is laggol (és nem csak nekem).Szóval szerintem ez nem normális működés.Cpu ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PH! aranyköpések
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest