- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Tomix24
üzenetére
2 évig használtam egy philips 32" fullhd tv-t monitorként is meg néztem a műsorokat rajta.
Meg volt rá kötve slim ps3 cfw3.55 fat ps3 ps2 kompatibilis slim xbox360 rgh meg jasper alaplapos xbox360. Meg pár gamer pc laptop netbook.
Nem volt az rossz. De a mostani monitorommal jobban ki vagyok békülve horror játékoknál a tv háttérvilágítása lekapcsolt egy idő után a sötét helyszínek ugye. Idegesítő energiatakarékos feature volt. -
Alpachino
veterán
válasz
Tomix24
üzenetére
Mi az, hogy gubbaszt, ? ....te szerintem fogalomzavarban vagy
sokkal természetesebb egy 22, 24" monitor mellett játszani, zenét hallgatni, netezni...stb. mint egy batárt 42" TV előtt. Nekem megváltás volt mikor lecseréltem a 32"-os TV-met a mostani 24" moncsimra. Azóta is a TV-n csakis filmezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg volt rá kötve slim ps3 cfw3.55 fat ps3 ps2 kompatibilis slim xbox360 rgh meg jasper alaplapos xbox360. Meg pár gamer pc laptop netbook.
Nem volt az rossz. De a mostani monitorommal jobban ki vagyok békülve horror játékoknál a tv háttérvilágítása lekapcsolt egy idő után a sötét helyszínek ugye. Idegesítő energiatakarékos feature volt.
sokkal természetesebb egy 22, 24" monitor mellett játszani, zenét hallgatni, netezni...stb. mint egy batárt 42" TV előtt. Nekem megváltás volt mikor lecseréltem a 32"-os TV-met a mostani 24" moncsimra. Azóta is a TV-n csakis filmezek.