Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Steve198310 #37220 üzenetére
Valószínű ő is látta hogy ezeket az értékeket egyesek alapnak tartják hogy bírnia kel. Most meg......
Szerencsétlen elolvassa hogy itt hogy minden 7850 viszi az 1100-at, de általában az 1200-at is, és ide vezet. -
do3om
addikt
válasz
gali777 #37139 üzenetére
Nem tudom milyen belsővel van szerelve, a tiéd 2x19A a CTG-500 2x20A os 12 volton, ez akapján ki kéne bírni de vajon a hipó tápod valóban képes e arra amit rányomnak. Amúgy voltak ennek a szériának ha jól emlékszek jó tájaik. A tápos topikban majd kiokosítanak a tiéd melyikbe tartozik.
-
do3om
addikt
válasz
lowzor #37094 üzenetére
Én biztos nem feszelgetném alul ha vacsi új.
Ahogy megkapod úgy kel működni hiba nélkül! Más esetben garancia.
Ha már működig gyári formájában akkor lehet állítgatni, de hogy állítgatni keljen hogy működjön az nem jó.Ha a hűtő nem illeszkedik akkor is inkább a bolt, hacsak nem tudja tökéletese karcolás mentesen szétszedni, de egy szír uj karinál igencsak meggondolandó ez a lépés.
-
do3om
addikt
Nekem ebből is az jön le hogy vga kel.
Veszel jobb procit kapsz x fpst, azt az árat amit a cpu-ra költesz vga-ba nyomod kapsz xx fpst többletet.De az leszögezem hogy az én szavaim sem szabad kifordítani, nem egy szar procira gondolok és aki vesz egy 7870-ed remélhetőleg nem a X2 vagy egy c2d mellé rakja. Ha megvan a cpu ami jelen esetben egy i3 33xx többet nyer egy jobb vga-val.
Új gépnél természetes hogy azt mondanám próbáljon i5-öt venni mivel remélhetőleg vége lesz a 2-magra fejélesztésnek Csak nehogy a teljesítmény pazarlása miatt keljen a 4 mag, meg a további fantasztikus játékoptimalizálásért. -
do3om
addikt
7870-et vegyél, ha néhány itteni fórumozón múlna akkor az az integrált HD 4000 kéne használod mert az való hozzá mert kihajcsa.
Szánalom hogy a szintetikus tesztekben ahol valóban előjön a különbség alapoznak a proci sebességére. Be kéne látni hogy a multihoz kel ha nem érdekli akkor nem csak minél erősebb VGA a játéknak. A játékok nagy része úgy is rakás szar az optimalizáltságot nézve. Lehet javítani fog ezen az új konzol de szerintem a mesékben is érdemesebb hinni minthogy foglalkozni fognak külön a pc-vel
-
do3om
addikt
[link]
Van PH teszt lehet vitatkozni a kihajcsárol sokat, de szerintem nem drága egy ful HD monitor így abból indulok ki mindig hogy azon a felbontáson megy, (főleg egy 50-ezres kari). Az meg hogy kemény multi játékos azért csak megemlítené hogy magas fps szám kel neki akár a minőség rovására, itt kel a proci az biztos.
Mondjuk itt 7970 van ami még sokkal erősebb. -
do3om
addikt
válasz
proci985 #35571 üzenetére
Én mondjuk nem igazán értem azt sem amit Te csinálsz. Bár én nem használtam soha több monitoros rendszert. De hogy ezek miatt le keljen venni a grafikát és nyomod lov, meg medium beállításokon a játékokat hát..... elég nagy ostobaságnak tartom. Ha nem lenne pénzem erősebb vgara hagynám az egészet, neked meg gyengosz a 7850 cf.
-
do3om
addikt
válasz
Steve198310 #35032 üzenetére
Várjuk mit nyertél MHz-ben, és a hőfokok mit változnak. Mert ha nyertél +20MHz-et ha feltolod 1,3-ra de a hőmérséklet verdesi a +80-at akkor szart se csináltál.
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
katt777 #34603 üzenetére
Így van HDMI és ZeroC nem megy egyszerre.
Átalakítóval fogalmam sincs, nem próbáltam. De én HDMI-t használok, nem érdekel az a minimális fogyasztás a gép meg nem sokat megy feleslegesen. Különben is ha megy valami letöltés vagy egyéb úgy sem lesz zero core, vagy a venti ki-be kapcsolgatni fog (egymás után gyorsan) -
do3om
addikt
"1280x1024-es a monitorom, azt elfelejtettem leírni."
Ezt sem kel elfelejteni. Szóval vennie kéne monitort is újat, amire mindent beszerez addigra az LE karit megveszi 30e-ért, akkor amikor már kel. (persze addigra meg már hiába, gyenge lesz
)
Mondjuk nem tudom mire kel neki meg minek vesz fel játékokat videóra, de még a 4890- ami volt neki is elég kellet legyen ebben a felállásban.
-
do3om
addikt
válasz
necrobin #34380 üzenetére
Biztos nem a hűtő okozta a kék halált. Ha melegszik felpörgeti mint az álat. Amúgy nem nagy nehézség figyelni a hőfokot de gondolom ez sem ment.
Lehet tuningba nem is kéne gondolkoznod ilyen kevés pénz mellett. Nnincs normális alaplapod, hűtöd, meg úgy néz ki tapasztalatod-tudásod sem ha így akarsz nekivágni. Szokásos szöveg az van ócska lap és cél a 4GHz feletti tuning.
Valamit elrontasz és nem lesz pénzed a cserére. -
do3om
addikt
válasz
SVLaller #34253 üzenetére
Ez itt VGA fórum ahol arra kíváncsi néhány látogató hogy a 7850-70 hogy megy "gyengébb" procival, sokat hagy e benne egy i3, vagy egy x4-es. De ettől még szerintem nem lov-medium grafikán szeretnék használni ezeket a karikat alacsony felbontáson. Engem meg ez zavar hogy mindig bebasznak nekik egy ilyen tesztet és az jön ki hogy húúúúú a 100e forintos procival 3x-4x gyorsabb a kari mint egy 35e körülivel. Közben meg normális beállítássokkal, ez mindjárt minimálisra csökken.
De mindegy nem vitázom én sem tovább. Remélem érthető amit akartam, nem azt mondom hogy elég hozzá valami régi szar cpu is. -
do3om
addikt
válasz
PandaMonium #34251 üzenetére
Én csak azért írtam amikor az a kérdás hogy mot bir a proci adott vga-val nem ilyen 1024-es felbontáson kéne nézni hanem a vga-hoz igazítani a beállításokat. Tehát a kihacsa-e kérdésre ezek a linkelt tesztek nem jók!! Ezek pusztán cpu erőt mutatnak azt is egy olyan beállítással amit senki nem nem fog használni soha!!! Igy viszont számomra értelme nem sok marad. Figyelembe lehet venni proci vásárlásnál de erre hagyatkozni nem igazán lehet.
-
do3om
addikt
válasz
Steve198310 #34247 üzenetére
Ezekkel csak az a baj hogy mindig alacsonyabb beállítások vannak mint bárki is használna.
Itt pl 7970 és medium quality......... ki az a nemnormális aki erre állítaná?
Max beállításokon egyből összébb húzná a mezőnyt.
Tudom hogy jobban kijön a cpu-k közötti különbség kisebb részletesség mellet csak a hétköznapokban senki sem használja azokat a beállításokat. -
do3om
addikt
válasz
Charli Firpo #33868 üzenetére
Hátha úgy megbütykölöd hogy a gari is ugrik
Most vetted mi a szart kel bütykölni? Vissza kel vinni és ennyi. -
do3om
addikt
válasz
Sondi1986 #33114 üzenetére
Oldalsó befúvó venti a gépházon ad egy kis hőmérséklet csökkenést.
Ha a burkolatot leszeded és ráraksz két ventit szerintem a képeken lévőkkel ellentétben érdemesebb kisebb ventiket használni. Sokkal erősebb és koncentráltabban fújnak és a nagyok úgy is lelógnak a bordáról ahol sok levegő meg rossz irányba. Nem tudom milyen széles az a borda de érdemesebb lehet minőségi 8, esetleg 9 cm-eseket venni. Szerintem javítana rajta -
do3om
addikt
válasz
Algotis #31905 üzenetére
Te ennyire értetlen vagy?
Ha 1250 felett azonnal beszarik, gondol elég 5 Mhz-et rárakni és már akkor is mért ennyire határon járatod? Előfordulhat hogy stabil lesz valamennyire de nem hiszem hogy más ezt az utat választaná. Mindenki aki itt tuningol és tolja a tiédnél jobb eredményeket az teszt idejére beállított értékeket rak be, a legtöbben nem úgy használják. Ez sokan le is írják. Szóval a nagy eredmények meg csúcs fps-ek idejére van mindenkinek szarrá húzva, remélem érthető.
Csak azét írom mert biztosan fogsz sírni hogy megint becsíkozott befagyott csak most több óra játék után.Nekem jó lenne CF van 4 pci-e slot, 2x8,2x16, éa L-ATX lap amin lenne a karik között bőven hely ha csak 2 van benne.
-
do3om
addikt
válasz
Assasin_ #31892 üzenetére
Nekem egyik karim sem volt, de a teszteket nézve nem fogsz észrevenni különbséget, ha húznál rajta talán de úgy sem hiszem. Szemmel meg érzésre e között a két kari között nehéz lesz megmondani. Legfeljebb néhány remekül optimalizált játékban ami valamelyik félnek annyira kedvez hogy észreveszed.
-
do3om
addikt
Én még sosem láttam a karit 67 fok felett általában 64-ig megy fel. Kombustorral meg 73-ig megy fel.
De mindegy.Kombustor mérés 7 perces futtatási idővel:
Oldallap fent, oldalsó venti bekapcsolva:
73 fok, venti 61%-2575 rmpOldallap levéve:
74 fok, 61%-2530 rmpOldallap fent venti kihúzva:
77 fok, 67%-2711 rmpA gép elejében van még egy 14-es venti de az nagyon keveset fúj be mert sűrű a rács előtte, így nem sokat zavarhat be.
Ja a lényeg 7870 1200/1400 Mhz, 1,23V
-
do3om
addikt
Nem igazán értem minek Kombustorral meg hasonlókkal tesztelni amikor nem mutat valós értéket mivel soha nem lesz szerintem olyan játék ami annyira fűtene mint ezek. Összehasonlításra jó mert mindenkinek ugyan az fut és megnézhető kinek hűvösebb de az érték amit kapsz miatta messze melegebb mint játékok alatt. Én talán 66-67 foknál sosem láttam melegebbnek a karit de ez simán feltekerte 71-re bár nem hagytam rajta sokáig.
Ha az oldalsó befújó venti elé egy papírlapot raktam úgy szépen ment fel 74-ig de majd megnézem mi a különbség így tartósabban, meg rendesen lekapcsolva. Az biztos hogy érdemes oldalsó ventit használni mert igen hatásos. Meg jól is néz ki ha jól van csinálva.
[link] -
do3om
addikt
Én nem tudom hogy bírják ezt a többiek
Tuningolod a karit és megállás nélkül sírsz hogy nem lesz e baja. Meg mért melegszik ha húzod meg hasonló elmés kérdéseket raksz fel. -
do3om
addikt
Mivel most van a PH-n friss teszt amiben van régi proci is (x6), elmondanátok mért van itt mindig ekkora vita abból hogy egy amd nem hajt ki egy 7850-et sem. Sosem értettem ezt, persze ott vannak a 3d markok ahol valóban sokkal gyorsabb az intel.
De itt van egy 7970 a tesztben amihez szerintem simán jó egy x6 is főleg ha meg is lenne tuningolva, az új fx-ek meg főleg. Itt meg mindig megy az hogy : nem hajcsa ki mer nem intel. Meg :batlefield 3 multiban kel nézni!! Mintha mindenki csak arra használná a gépet.
Én már nyomom nem is tudom talán 98 óta a gamét de mindig az volt érvényben hogy egy középkategóriás CPU-hoz is megéri berakni egy felső kategóriás GPU-t mert ha játék számít mindig a VGA lesz a döntő.
Ma azért már illik ful hd-ban játszani valaki megvesz egy 7870-et 60 és nyomja 1280-ban az nevetséges miközben 20k egy ful hd monitor használtban (nekem is annyi volt és nem rossz, LG w2261vp ) -
do3om
addikt
válasz
polgi803 #29903 üzenetére
Semmit nem számít hogy mennyire híres, milyen márka. Ugyan az mint a többi a felépítése, ha az órajelek megegyeznek gyakorlatilag nem kéne semmi sebességkülönbségnek lenne semelyik gyártó között. Persze hogy ott többet megy mert adnak neki 1,35V-ot te meg menyit is?
Ahol a pipa van te is pipáld be, restart és ennyi megy a tuning amennyire akarod, a proginak sem kel fent maradni ha mást használnál, ez végleg kirakja a tuning határait.
-
do3om
addikt
válasz
BomiBoogie #29893 üzenetére
Nem látjátok hogy elrontotta a képet?
GPU2 0% 300Mhz
Ez nektek CF? Csak összekeverte. Remélhetőleg javítja. -
do3om
addikt
válasz
Sondi1986 #29417 üzenetére
Vannak AMD játékok is csak az NV valahogy mégsem marad el. (ne hozzátok a tréefix példát mert ha jól tudom már ott is elég jól mennek)
Kicsit keményebbnek kéne lenni az AMD-nek a játékok optimalizálása terén ha már támogatnak valamit. Hiába a szuper fejlett GCN technika úgy néz ki nem sok haszna lesz.
És ez most nem csak ez az egy játék miatt ott saját támogatott játékaik ahol előnynek kéne lenni de semmi.
-
do3om
addikt
válasz
->Raizen<- #28892 üzenetére
Én a Dead space 3-ban akartam v.s-t bekapcsolni hogy ne legyen fölöslegesen 200 FPS-em, meg a vga 99%-on, erre nem 60-ra rakja nint a monitoré hanem 30-ra mert konzolos. Bizony nagyon meglátszott a játékon hogy szaggat, nem tudtam volna így játszani vele. Más az hogy gépen néha pillanatokra beesik 30-25 re de hogy állandóan annyin legyen ez nagyon szar, az NFS
un is nagy szopás volt ezért.
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
válasz
PandaMonium #28827 üzenetére
Nekem sima 7870 van 1200/1400-on kaptam 706 (átlag 28, min 12,7, max 62,2 fps)pontot ezekkel a beállításokkal.
-
do3om
addikt
válasz
lukaszokni #28400 üzenetére
Persze használaton kívüli
Valaki meg fog csodálkozni hogy mért vonatták el a kocsiját, mivel nem is jelzi tábla. -
do3om
addikt
válasz
proci985 #27494 üzenetére
Írta hogy megcserélte, és minden tanácsot kipróbált.
De tök mindegy mert ahogy mondta már nincs nála.
Fölösleges már ezekkel zargatni.
Hátha szerez egy másikat és mehet a próba újra.Csak azért szólok bele mert vártam hogy mit megy majd a cf amit szeretett volna, nem szándékos belepofázásnak.
-
do3om
addikt
válasz
Looserke #27325 üzenetére
ok
Ha csak nem a bolt cseréli ak OEM terméket kapnak a gariból.
Biztos nem gonlták a cserélők hogy kel az a kimenet, de valóban küldhettek volna egy másikat abból a szériából hátha az is bs-es.sssskull
Ha az árkülönbség nem vészes ak a 7850 egyértelműen, szerintem gyorsabb lesz a pociddal.
Am nem tuningolod a CPU-t? -
do3om
addikt
válasz
#77081088 #26868 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, de amikor már azért tekerik fel 60%-ra a ventit (ami biztosan nem halk) hogy nehogy átlépje a 60 fokot. Meg nem merik használni mert jaj mi lesz ha felmegy 70-re ez azért gáz.
Én akkor nyúlnák hozzá a ventiprofilhoz ha nagyon hangos lenne miközben nem is melegszik. De azért hogy nehogy átlépje a 60-at, feltekerni azért felesleges.
Nekem 62-65-ig szokott felmenni 1200/5500 MHz 1,23V on.nandi17
i nem Q?
Linkeld be a tápot inkább úgy érthetőbb. -
do3om
addikt
Tökéletesen működik a ZeroCore, mindig a nagyon szar és nem ajánlott Saphhire-on.
Csak megnéztem mert nagyon téma volt itt. -
do3om
addikt
60 fokon izzani!!!!!!!!
Állítsd 100%-ra a venit nehogy 40 fok felé menjen mert lázas lesz szegényke.Annyira túlparázzák páran ezt a hőfok dolgot szerintem főleg akik nemrég ismerkedtek meg a számítógéppékkel (kölykök
)és nem tudják régen milyen hűtéseket használtak a vga, cpu-ra. Az egész kártya szinte minden pontján sütötte a kezedet ha hozzáértél.
-
do3om
addikt
válasz
Anaren91 #26578 üzenetére
Itt volt feljebb kicsivel hogy miken segít a power limit kitolása, nem igaz hogy nem látod, vagy csak írsz nem olvasol.
Érdekes én egyből észreveszem ha nem adok neki pluszt és tuningolva van a kari rendesen.
Te nem hogy tuningoltál eddig hanem lassítottad a karidat a ha nem nyúltál a tuning mellet ehhez.De hátha ezt elolvasod:
Nem fogod azt látni ha kitolod a limitet hogy a kari már nem pl 1,219 (nálam) feszen van hanem nagyobban, mert nem erre van. Ha tuningolsz akkor kér több wattot a tápból és ezen segít, ezt tolja kijjebb hogy átléphesse a gyárilag megadott limitet. Ha tuning mellet nem asz a powerre akkor lassabb is lehet mintha alapon hagynád a karit annyira visszaszabályozza. -
do3om
addikt
Néztem egy sniperes tesztet itt pont jó mert sosem megy az fps 60 fölé igy pusztán szinkronizációból adódó lassulás jön ki:
on:
Average FPS: 37.7
Minimum FPS: 17.9
Maximum FPS: 162.8off:
Average FPS: 39.3
Minimum FPS: 14.0
Maximum FPS: 296.7Bár a max fps valahogy még is 60 fölött van de a teszt során sosem volt, a végén amikor lemegy vagy az elején amikor még nem fixálódik a prigi dobhat be ilyen értéket.
De egy ilyen játékban én sem kapcsolom beSosem szerettem a tesztoldalakon a max meg min fps megjelenítést mert semmire sem jó, talán az már jobb lenne hogy mennyi ideig volt azon ami megadnak, itt a ph-n is berakják de egy tök felesleges szám ami semmit nem mond.
-
do3om
addikt
válasz
lowzor #25766 üzenetére
Én már nagyon rég nem multizam, de írtam is hogy ott nem kel bekapcsolni!
Az újabb játékokban szintén nem kel félni hogy túl gyakran lesz 60 fps-ed.
A valamivel régebbi vagy nem megterhelőknél viszont én használom mert felesleges a 1xx fps, bár sajnos van ahol 30ra fixálja ami nagyon nem fasza már.
Nem is driverből hanem játék beállításoknál kapcsolom (nincs is ott értelme a fenti miatt) mert ahol kel ott mért ne spóroljak.Anaren91
Nem igen értem bekapcsolod és 70-ről 35 lesz az átlag fps? Mint írtam van pár játék ami 30-ra fixál, de a sorok szinkronizálása hogy ne csússzon el a kép minimális veszteséggel jár ahogy én láttam. -
do3om
addikt
válasz
lowzor #25761 üzenetére
Mert?
Mihez kel neki a több mint 60fps miközben a monitor 60 képkockát tud megjeleníteni(általában 60-at)
Bekapcsolva nem melegszik, nincs annyira terhelve, kevesebb fogyasztás.
Az új gamékban meg úgy sem éri el a 60-at csak néhaSzerk:
Multiban segíthet a pontosságon ez igaz bár oda jobb minitor is kéne.
Mi az hogy bekapcsolod és 20 fps mínusz?
Úgy érted 80-ról 60-ra ahogy azt kel vagy te arra gondolsz hogy a 60 alattiból is van veszteség? És ha igen ezt honnan veszed? -
do3om
addikt
válasz
BomiBoogie #24995 üzenetére
Ezt láttam de ak még eredmények nincsenek.
-
-
do3om
addikt
válasz
gootibi #24618 üzenetére
[link]
Pár hsz-en feljebb.
Sapphire 7870 GHz Flex nekem ez van.
Az 1200-as GPU órajelhez már kel neki fesz 1,219 helyett 1,230V és feljebb nem is lehet nagyon stabilan húzni. A ramok 5500-on stabilak feljebb előfordulhat gond de mint látható 6000-en is lemegy pár teszt de annak úgy sincs értelme.
De a tuning nem előre kiszámítható!!!!!!!!
Garis használt 7950 lenne a legfaszább, de arra még rá kel rakni +10 ezret.Az ASUS-al eddig senki sem panaszkodott, MSI-nél volt pár bioshibás.
-
do3om
addikt
Néhány eredmény:
Én még a még a beta 6-os drivert használom és láttam hogy néhány fps növekedés van a beta 7-ben!
Így azzal nem jó összehasonlítani de úgy sem az a lényeg hanem több beállítással mértem.VGA: 1000/4800
Average FPS: 33.5
Minimum FPS: 16.6
Maximum FPS: 304.3VGA: 1000/6000
Average FPS: 36.0
Minimum FPS: 13.5
Maximum FPS: 300.7VGA: 1200/4800
Average FPS: 36.7
Minimum FPS: 16.4
Maximum FPS: 285.0VGA: 1200/6000
Average FPS: 40.5
Minimum FPS: 15.7
Maximum FPS: 306.1VGA: 1200/5500 -ezen van használva
Average FPS: 39.0
Minimum FPS: 15.0
Maximum FPS: 295.9 -
do3om
addikt
Meglestem már én is a Tomb Raider-t. Már elötte a képek alapján is írtam az egyik cikkhez hogy ez a haj effekt ez nagyon gáz, és teljesen ellenkezője az élethű viselkedésnek.
Na végre láttam élőben is: Egy rakás szar, elbújhat vele az AMD nem hogy reklámozza.
Mondjuk a játék is egy fasza szokásos konzol átirat, szerintem a nehézségi szint lehetne az hogy mennyire gyorsan kel néha nyomogatni az adott gombokat. A konnyűnél még csak szépen gépelős sebességgel a nehezen meg mint az idegbeteg. Ez jelmezei ezt a fantasztikus gamét üsd billentyűt és mehetsz tovább, szánalmasak.
Bocsa az offért. -
do3om
addikt
válasz
->Raizen<- #23681 üzenetére
Mit nem?
[link]
Minden ami a teljesítményért felelős több van a régi kariba pakolva. De mondom ez nem csoda mert a 7950-hez kel nézni. -
do3om
addikt
válasz
gyuszaa #23667 üzenetére
Játékokban azért megvan a különbség, meg ugye amit mindig el kel mondani az 5850 utódjának és kategóriájának a 6950 és 7950 tekinthető. Mivel a csúcs kártya minimális butítása, fentről a 2 a sorban.
A technikai adatokban is mindenben ráver a 7850-re de már nem tudja hozni azt a sebességet amit ez alapján kéne, ami megérthető. -
do3om
addikt
válasz
csucsbicep #23186 üzenetére
A trixxet nem árt ellenőrizni!!
Hiába rakod fel magasabb feszre nálam csak a maga a trixx hiszi hogy azon megy. 5850-el is ez volt.
GPU tweak már jó és mindenhol azt is mutatja amire állítja a felhasználó. -
do3om
addikt
Ahogy már sokan írták van bennük bőven tartalék. De nem is ezért kel húzni, hanem sajnos nem árt már jó pár játékban az a +5-10 FPS mert maxra kapcsolva élsimítással (egy 2x szerintem kel fulHD-ban 22-es monitoron) bizony szükség van rá.
Ez mondjuk nagyon sok esetben a játék hibája hogy nem bír rendes sebességen menni, manapság az hogy optimalizáció ismeretlen szó. Mivel sajnos grafikailag kicsit el vannak maradva a játékok ahoz képet hogy milyen hardvert kel alájuk pakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest