- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
GergoHD #20431 üzenetére
Sokan veszik a szorzózármenteset és nem tuningolnak, csak lecserélik
7870-hez már főleg elengedhetetlen lesz."Feszültség emelés nélkül meddig lehet emelni a feszültséget."
Órajelet akartál, típuson belül is mindenhol eltérő így neked kell kitapasztalni. Erősen ajánlom nyálazd át amit linkeltem én addig hozzá se fognék.
-
Jhonny06
veterán
válasz
GergoHD #20431 üzenetére
A Gigabyte 7870 OC-t ajánlom.
Én se értek nagyon a CPU tuninghoz, egyszerűen a szorzót (ugye szorzózár-mentes) 33-ról 37-re emeltem, ennyit alapfeszen is simán bír. Később majd többet, csak veszek hozzá egy normális hűtőt.
Ha találsz egy ilyet a BIOS-ban, akkor a legfelső értéket 34-ről (ugye a tied 3,4GHz-es) mondjuk 37-38 ra emeld és kész. Itt a képen 24 van, de az nem tévesszen meg, csak egy példa.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
GergoHD #20431 üzenetére
Valóban, a kártya az Iponnál 600,- forinttal olcsóbb, de ott még hozzá jön a kiszállítás 2590,- forintos ára is, ha csak nem Budapesti vagy. Pcx-nél meg ma este lesz vége az ingyenes szállítási akciónak.
szerk: Olyasmi lehet a hűtése, mint a TwinFrozr III-nak (3 hőcsöves), csak más a külső burkolata. A tuningra találsz szerintem bőséges topicot, én már elég rég Intelre váltottam, a mai AMD-s alaplapok funkcióit már nem annyira ismerem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
GergoHD #20429 üzenetére
Én innen és ezt rendeltem pénteken, elvileg kedden fog megjönni. Azért ajánlom őket, mert ha február 10-ig. (ma estig) leadod a rendelést, akkor ráadásul ingyenes a kiszállítás. MSI-nél nem volt BS, csak a Sapphire-oknál. 3 év gari, gyárilag OC.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
GergoHD #15795 üzenetére
Ez nem így működik. Vannak cpu, ill. vga limites játékok. Vga limitesnél látni fogod a különbséget, cpu limitesnél nem. Ha sok játéknál futsz bele cpu limitbe, akkor kell tuningolnod, vagy cserélned.
Én a helyedben 7850-et vennék, mert bőven elég akármelyik mostani játékhoz. (mielőtt néplázadás törne ki, nem érdekel, hogy 2xmsaa, vagy 4xmsaa, vagy katicabogáraa van bekapcsolva egy játékban, mert én személy szerint sohasem láttam a különbséget köztük) -
seederking
őstag
-
csucsbicep
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest