Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borkarico #2217 üzenetére
és ez a vége az OC -nak?
bár TPU oldalán se ment sokkal többet!Sapphire megy 1200/1500 -at is zokszó nélkül! (legalábbis az enyém, de ahogy nézegettem úgy látom mindegyik Sapphire megy ennyit)
kucseranor : nem akarlak lebeszélni arról az MSi -ről de semmiben sem tud többet mint a Sapphire, és sz.tem vagy 8-10 -e el többért fogják adni ha neked annyit megér a semmi akkor vedd azt!
-
szasanyi
félisten
válasz
borkarico #2115 üzenetére
Nem tudom. Én kihagyom a 7850-et az biztos, a 7870 meg kétesélyes (ártól függően, de nyilván nem most, hanem esetleg valamikor ha az is jó lesz).
65-70k kategóriában szvsz nincs egyértelműen jobb választás a korábbi, HD6950 2GB kártyádnál. Ár/teljesítmény függvényében jó lehetne egy GTX660... HA lesz, és HA olyan lesz. -
szasanyi
félisten
válasz
borkarico #2111 üzenetére
Nem tudom mire alapozod, mert a teszteredmény és a leírt tapasztalat alapján nem logikus a váltás.De persze te tudod.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest