- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #851 üzenetére
Olyan hw hiba, ami csak x verziójú driver felett jön elő? Na ilyet se hallottam még... és nem is akarom elhinni se
Akinek esetleg még van tippje, kérem ossza meg velem, mert kihullik a hajam lassan... Köszi mindenkinek!
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #848 üzenetére
Nincs tiltva... az órajelet is megemeli, mintha használni akarná. Csak mégse... van hogy meg is szólítja és ilyen 1-2 %-ot mozdul fel.
Eszembe jutott valami, kipróbálom átkapcsolt biossal, akkor kizárhatjuk az esetleges bios hibát. Jövök azonnal. -
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #813 üzenetére
óóóó értem. Akkor én hittem rosszul. Bocsi
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #810 üzenetére
Illetve nem értem a kérdést... Ez idáig benne voltál a témában
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #810 üzenetére
hűtő az Arctictól a 6990-hez.
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #799 üzenetére
Hát elmondom. Nem ma jött meg, hanem csütörtökön. Hétfőre vártam, akkor kellett volna elutaznom, szerdáig vártam a megérkezésre, ami nem történt meg. Emiatt elhalasztottam az utazásom csütörtök reggelre, és akkor este meg is érkezett. Nade, mivel nem voltam pesten, meg kellett bíznom egy barátomat, hogy vegye már át a cuccot, mert hétfőn 24 órázom és kurvára nem bírom ki, ha kedden kell beszerelnem... Ezért Ma a melóhelyemen felmarkoltam a cuccot és be is szereltem. Kb ennyi a történet. Kb 1-2 óra múlva rakok fel képeket meg furmarkos eredményeket. Az én gyári hűtésemhez képest 30 fok-. Ennyit mondhatok most, de haverok várnak, szal most gém.
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #792 üzenetére
És 11.12 kata? Mert nekem az van.
Apone: hűtő még mindig nem jött meg. Tán gls kihagyta a mai szállítástEzt mondták pcgearben...
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #765 üzenetére
Fejlemény van AB ügyben. Feltettem a legújabb béta helyett a 2.1.0-t, azzal nincs fagyás!
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #761 üzenetére
Leszedtem mindent, először drivereket, utána tiltottam is, semmi változás. 20-30 perc után jön a fagyi.
dudzsi 762 A kártya 400W/db, elképzelhető, hogy 1200W jobb választás.
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #759 üzenetére
Ugyan tiltva nincs, de sosem használtam... Úgy is lehet gond?
Szerk: hülyeséget beszéltem, tiltom aztán kipróbálomMajd jövök a tapasztalattal, hátha érdekel valakit.
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #757 üzenetére
Háttérben is fagyaszt...
Realtek = pl alaplapi hálókártya? Van egy wifi adapter is a gépemben ami realtek még a lanon kívül. Nem használom semmire, kiveszem, és meglátjuk úgy. De a lan az kell... -
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #716 üzenetére
én nemtudom komolyan mondom hogy mit csináljak, még1szer nem húzom újra a rendszert feleslegesen mert amúgy is minden szűz rajta, felpakolok még1 gamet megnézem, hogy ott mit csináld...
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #714 üzenetére
6970 emmel is tökéletesen ment , ezzel meg minden game kidob exe hibával.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #704 üzenetére
természetesen, mind a kettő eredeti. A kártya beszerélését követően kapott egy friss Windowst, egy 12.2 drivert és egy CAP profilt. Utána jött a cod telepítetem, párszor kidobott cod hibával... Leszedtem gyors bf3at originről, játszok, nem kell 2 perc és megáll a kép majd ledob asztalra... Szintén exe hibára hivatkozik
-
válasz
- = Zk = - #692 üzenetére
Natessék...az enyém se bírja el, Metro alatt 10 perc után lekapcsolt,mint a huzat. Most nemtudom mit adjak el...a vga-t cseréljem le,vagy tápot vegyek
-
válasz
- = Zk = - #690 üzenetére
408W, csak a kártya eszik ennyit
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #683 üzenetére
Még az is lehet, hogy elviszi, feltéve ha a tápod 30-35 ampert le tud adni 12V-on. De ezt kétlem. Szal ha csak a wattokat nézzük, akkor elméletileg működhetne, de a gyakorlatban nem valószínű. Viszont egy próbát megér. Max lekapcsol.
-
válasz
- = Zk = - #685 üzenetére
7970 se rosszabb sokkal és jelentősen kevesebb a fogyasztása
-
válasz
- = Zk = - #683 üzenetére
375W-t 1s bios állásban, 2sben amikor 880n megy már 450 a TDP
De nem,sajnos nemelég a tápod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest