Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #95 üzenetére
Ha nem piszkálnám a ventiket akkor az 580-on is grill lenne... szépen csinálok ventiprofilt afterburnerben, és igaz halk nem lesz, de hüvösnek hűvös lesz 67 fok fölé egyik kari sem megy vantage alatt, és game alatt sem!
Az hogy hogy oldották meg a 2 gpu hűtését szubjektív, én úgy dobnám ki a házból mint a szart, nekem kifelé nyomja a meleget ne befelé, és nemmondanám szarnak, mert jelenleg a legpowerebb cucc a piacon, az sli-n kívül persze, de ha bolti árak szerint kéne sli-t összepakolni akkor zsebbe kéne nyúlni, és többet otthagyni mint egy 6990-ért... Aki teheti levizezi, és akkor nem lesz meleg!
Mellesleg olyan nagy órajelet én nem várnék a 2 gpu-s kariktól, higy a vram áramkör is nagyobb terhelést kap, és hát valjuk be a gyári hűtés nem arra való... az 580-on 1ghz-t +-t is elvisel teszt ereéig a stock cucc, lehet hogy ugyanerre képes lenne a 6990-is viszont a fele hőmennyiseg ami 1ghz-n nem kevés benyomná a házba igencsak fasza helyzet lenne
Mellesleg szerintem az input lagg is nagyobb egy 2gpu-s egynyákos cuccnál mint egy cfx vagy sli konfignál, mégpedig azért mert lehet a nyákon akármilyen áthidalóchip, akkor is csak egy slotba van betéve a cucc, és akko ris ott megy az adat nem 2-őn!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Futás, futópályák
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest