Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cybertrone

veterán

válasz cyberkind #95 üzenetére

Ha nem piszkálnám a ventiket akkor az 580-on is grill lenne... szépen csinálok ventiprofilt afterburnerben, és igaz halk nem lesz, de hüvösnek hűvös lesz 67 fok fölé egyik kari sem megy vantage alatt, és game alatt sem!
    Az hogy hogy oldották meg a 2 gpu hűtését szubjektív, én úgy dobnám ki a házból mint a szart, nekem kifelé nyomja a meleget ne befelé :U , és nemmondanám szarnak, mert jelenleg a legpowerebb cucc a piacon, az sli-n kívül persze, de ha bolti árak szerint kéne sli-t összepakolni akkor zsebbe kéne nyúlni, és többet otthagyni mint egy 6990-ért... Aki teheti levizezi, és akkor nem lesz meleg!
    Mellesleg olyan nagy órajelet én nem várnék a 2 gpu-s kariktól, higy a vram áramkör is nagyobb terhelést kap, és hát valjuk be a gyári hűtés nem arra való... az 580-on 1ghz-t +-t is elvisel teszt ereéig a stock cucc, lehet hogy ugyanerre képes lenne a 6990-is viszont a fele hőmennyiseg ami 1ghz-n nem kevés benyomná a házba igencsak fasza helyzet lenne :K
    Mellesleg szerintem az input lagg is nagyobb egy 2gpu-s egynyákos cuccnál mint egy cfx vagy sli konfignál, mégpedig azért mert lehet a nyákon akármilyen áthidalóchip, akkor is csak egy slotba van betéve a cucc, és akko ris ott megy az adat nem 2-őn! :K

Új hozzászólás Aktív témák