Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
sasmedve79
üzenetére
hát sztem várok még a garival, mert mivel alig van most kártya, kitudja mikorra cserélnék ki. inkább megvárom a januárt, aztán akkor viszem vissza. addig meg valahogy kibírom.
-
Razermazer
őstag
válasz
sasmedve79
üzenetére
Hát mivel hiány van most per pill a kártyából a nagykerekben is, talán mint láttuk néhány hozzászólással feljebb csak egy kettő jó ha befut, azt meg elkapkodják azonnal, így elég sokat kell várni rá sajnos
Januárig várni kell, az ipon egyébként korrekten gariztat avval nincsen gond, csak a kártyahiánnyal ők sem tudnak mit kezdeni. Türelem kártyát terem tudom így kártya nékül szar. -
bigdigit
addikt
válasz
sasmedve79
üzenetére
nálam járt először egy gigabyte ami zörgött azt cserélték msi-re ami nem zörgött.
most másik gépet építettem amibe saphire került.ennél is hallok koppanást restartkor de egyéb zörgés még nem volt.
kezd ez a dolog gyártó független lenni.egyszerűen elcseszték ati módra a ventrit. -
rento
őstag
válasz
sasmedve79
üzenetére
sapphire volt neked is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- E-book olvasók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Januárig várni kell, az ipon egyébként korrekten gariztat avval nincsen gond, csak a kártyahiánnyal ők sem tudnak mit kezdeni. Türelem kártyát terem tudom így kártya nékül szar.