- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Att1la. #11968 üzenetére
Erre konkrétan tudom a választ. Frissíts drivert ismerősnél, és mindjárt jó lessz.
Ez egy ismert hibajelenség, a játék kiadása utáni első driverben már javítva is volt....
Mindenkinek mások az igényei, és ahhoz a processzorhoz (Phenom2 X6) kb. bármilyen VGA-t tehetsz, anyagi lehetőségek és az igények függvényében.... -
Zoo123
senior tag
-
DrJános
aktív tag
válasz
Att1la. #11972 üzenetére
Nem tom én is találkoztam már olyannal, hogy 1 gép kevesebb rammal és procival volt olyan gyors mint az enyém ( vagy nem túl sokkal lassabb, de jóval kevesebb cpu val ( így talán jobban igaz)) és csak pislogtam.
Am a 4670 ami nekem van azzal is elég jól ment DIRT2 pedig az enyém passzív ( az más kérdés hogy 90 - 100 között volt a GPU ) -
Zoo123
senior tag
-
Zoo123
senior tag
válasz
Att1la. #10528 üzenetére
"Fejleszteni szeretném a gépemet de nem tudom melyiket vegyem...még egy évig 1280x1024 felbontáson játszok."
Hát ha még egy évig 1280x1024-ben játszol, akkor alaplap, proci, videókártya megfelelő nem kell cserélni egyiket sem, nem leszel vele előrébb.
Procit húzd fel, ha áttérsz vwin7-re akkor kell a 4GB ram, ennyi.Ha majd magasabb felbontásra váltasz, -javasolt a Full HD- akkor vegyél erősebb videókártyát addig csak pénzkidobás!
Egy év hosszú idő, addigra ugyanezért az árért sokkal nagyobb teljesítményt fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest