- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Dadpool #12442 üzenetére
Amíg nem emelsz neki feszt túl nagy baj nem lehet, egyszerűen csak hibázni fog, úgy meg ugye úgysem használod tartósan. tettem egy próbát 1Ghz/1250Mhz-en is a Vantage betöltött el is indult de fél perc után kikockásodtam majd meg is fagyott.
Nekem úgy tűnik 970/1250 a vége a venti 80%-on. De ez már tényleg a plafon lehet. 950/1200 még beton stabil ott is 80%-on volt venti de a furmark egy órán kersztül ment hibátlanul.
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Dadpool #12354 üzenetére
LOL 1080p-ben 25%-volt a csúcs amit kipréseltem belőle metro alatt!
Egyébként azért is érdemes mert gyorsabb pl. tüzelés közben jópár dolgot átvesz az nv és tehermentesíti az atit pl. szétszóródó faldaraboknál!
A ventijét érdemes átkötni 5voltra úgy hangtalan és terhelés alatt is max 45C volt nálam fluidmark alatt! -
Giot
addikt
válasz
Dadpool #11814 üzenetére
Itt van az eredményem! Feszt nem tudok emelni a kártyán (legalábbis tudomásom szerint még nincs olyan tuner progi amivel meglehetne piszkálni talán az ATT.) tehát ezt alapfeszen hozza.
Amit érdemes megnézni a Catalyst-ban hogy nem supersamling-es AA-t használsz e az feltudja zabálni a kártyát. Ezt a karit is meg tudja fogni egy két játék de azért valóban korrekt a teljesítménye.(#11818) players111: És mennyi az alapórajel az 5870 Toxic-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest