Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
front3r #9428 üzenetére
Köszönöm, ki is próbáltam.
Nem volt nagy reményem, hiszen ugyanebben a konfigban GTX275-vel és SLI-kkel nem volt ilyen jellegű micro-stuttering, ebből arra következtettem, hogy nem a CPU magok WIN7 általi parkoltatása a gond. (HT-vel volt probléma, de azt lekapcsoltam már rég)Meglepő, de mégis segített valamit a parkoltatás kikapcsolása, a dadogások kicsit ritkábbak letek, de ami a lényeg, hogy a hosszuk lecsökkent 100msec alá. Igy már játszható lett a GTA4.
Úgy tünik minden mindennel összefügg.De a lényegi megoldást abu javaslata hozta meg, beállítottam a Vsync = ON-t.
Ugyan full beállításnál még 5870-nel sem lehet elérni mindig a 60fps-t, mégis ez a limitáció drasztikusan lecsökkentette a dadogást. SZinte már észre sem veszem, kellemes igy játszani.
Csak anyi a probléma, hogy a VD és DD csúszkákkal kell keresni egy optimumot, ahol még nem túl alacsony az fps, de a VSYnc még megszünteti / kisimítja a stutteringet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- GTA V
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest