Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
front3r #9428 üzenetére
Köszönöm, ki is próbáltam.
Nem volt nagy reményem, hiszen ugyanebben a konfigban GTX275-vel és SLI-kkel nem volt ilyen jellegű micro-stuttering, ebből arra következtettem, hogy nem a CPU magok WIN7 általi parkoltatása a gond. (HT-vel volt probléma, de azt lekapcsoltam már rég)Meglepő, de mégis segített valamit a parkoltatás kikapcsolása, a dadogások kicsit ritkábbak letek, de ami a lényeg, hogy a hosszuk lecsökkent 100msec alá. Igy már játszható lett a GTA4.
Úgy tünik minden mindennel összefügg.De a lényegi megoldást abu javaslata hozta meg, beállítottam a Vsync = ON-t.
Ugyan full beállításnál még 5870-nel sem lehet elérni mindig a 60fps-t, mégis ez a limitáció drasztikusan lecsökkentette a dadogást. SZinte már észre sem veszem, kellemes igy játszani.
Csak anyi a probléma, hogy a VD és DD csúszkákkal kell keresni egy optimumot, ahol még nem túl alacsony az fps, de a VSYnc még megszünteti / kisimítja a stutteringet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest