Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én nem foglaltam állást, hogy ár/érték alapon -a szociális sallangot elhagyva - melyik modellt érdemes megvásárolni az 58xx sorozatból.
Hoztam egy döntést, amely a saját preferenciáim alapján logikusnak tartok.
MIndenkinek más szempontjai vannak.
Nagyon ingadoztam az utolsó pillanatig, és végül az 5850 hűtésének megtekintése után döntöttem az 5870 mellet.
A hűtéshez legalább valamennyit értek vagy legalább van minimális tapasztalatom.
Elhiszem hogy minden 5850 megy az 5870 órajelén hibátlanul, de számomra valószinűnek tünik, hogyha más nem változik azonos órajelen legalább 30%-val több levegőt kell átnyomnia az 5850-nek a hűtőrendszerén. Az meg +zaj. Vagy azonos levegő/zaj, de akkor meg melegebb lesz és oda a tuningpotenciál.Az SLI-ről és CF-ről nem véletlenül mondtam le (bár a 2xGTS250 nagyon jó volt és valószinüleg a 2x5770 se lett volna sokkal rosszabb). De jó móka volt, és kellemes érzés volt akkora GPU erővel rendelkezni. De az ördög a részletekben van.
Jó okom volt visszaváltani 1 GPU-ra.///
Most fogom beszerelni az MSI 5870-et.
Meglássuk... -
jeni
félisten
igen valóban igaz amit írtál az 5850-re
de ha nem tévedek van olyan 5850-s karik amik eleve a gyártó soron 5870-s karinak készült volna de mivel a chip korlátozott,így le van butítva és így már csak 5850-re csak belőni,vagyis ha húzza azokat valaki sosem lesz belőle 5870-s kari mert ha sikerül utána gondok lehetnek vele
melegedés,fagyás,stb....
mert ha 5870-t húzom akkor majd nem a 5970-t érem el teljesítményben
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged