Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
El kell, hogy meséljem nektek, hogy jártam. Visszavittem a 8800 gts-karimat gariba a volt alien computerhez, most AB Informatika. Az eladó srác így kezdte, hogy nem egyszerű legariztatni ezeket a rég vásárolt (2007.08.14.) kártyákat min. 1 hónap, mondtam sebaj had menjen. Veszi fel az adatokat, erre megkérdezi, hogy hol van a gyári számot igazoló vignetta a kártya hátoldaláról? Erre én honnan tudjam, miért nincs rajta
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
Szerintetek majdnem agyvérzést kaptam, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Spórolós topik
- Képregény topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest