Hirdetés
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
El kell, hogy meséljem nektek, hogy jártam. Visszavittem a 8800 gts-karimat gariba a volt alien computerhez, most AB Informatika. Az eladó srác így kezdte, hogy nem egyszerű legariztatni ezeket a rég vásárolt (2007.08.14.) kártyákat min. 1 hónap, mondtam sebaj had menjen. Veszi fel az adatokat, erre megkérdezi, hogy hol van a gyári számot igazoló vignetta a kártya hátoldaláról? Erre én honnan tudjam, miért nincs rajta
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
Szerintetek majdnem agyvérzést kaptam
, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Parfüm topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!