Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
8nemesis8
üzenetére
Nem nézem én le, emlékszem mikor bejött akkor 33e-ért megvehettem volna még itt vidéken is (amit azóta kicsit sajnálok is hogy nem tettem meg), csak egyrészt a hangja miatt, másrészt a fogyasztása miatt nem tettem. "Bűvészkedni" meg nincs sok türelmem
hogy belőjjem a megfelelő fogyasztást/hangerőt. Az alapból 20-27W fogyasztás az nagyon barátságos, a hangja meg ha zavar (tuti hogy fog
), akkor azt is átszerelem passzívra.
Mondom, nem nézem le a 4000-es szériát, csak mostmár nekem jobban megéri az 5-ösre várni mint 4-eset venni.Méretileg érdekelne még, hogy milyen hosszú, bár "feljavítottam" a gépházat flex és lemezvágóolló segítségével
, így egy 33cm hosszú kártya befér ... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogy belőjjem a megfelelő fogyasztást/hangerőt. Az alapból 20-27W fogyasztás az nagyon barátságos, a hangja meg ha zavar (tuti hogy fog
), akkor azt is átszerelem passzívra.
, így egy 33cm hosszú kártya befér ...