Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Razermazer
üzenetére
Na ne má... Sem a Chieftec, sem a CM tápom nem ciripel, de egyetlen ATI kártyám sem tette, még párosával sem (3870CF ment 550W-os Chieftec-kel, 18A-es VGA ágakkal), sem kari, sem a táp alattuk. Az bizony inkább hibás kártya. Elméletileg egyébként csak hallja az ember, hogy a tápból v. a VGA-ból jön a tücsökmuzsika.

Nippon: Hát, ha elméletileg nincsen, azért gyakorlatilag mégis úgy tűnik, hogy van, ha tényleg onnan jön a zaj. Venti?
Kucsek: Ha 6 monitoron tolod, minek a szomszédnak távcső?

Televan: Havernál van az asztalon egy legalább 120cm-es TV, na, azon F1-ezzél, aztán megtudod, mit ér egy 22" monitor az élmény tekintetében.

Sz.Miki: Ja, CF-es alaplapba beteszel egy 4870-et, aztán azt aktiválod, ha kell, vagy vársz pár hónapot, hátha ilyen régi játékra is gondolnak az ATI driver-írói (én azért igazából ebben nem hiszek).
-
Nippon
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Ezért nem értettem, mert elvileg ezeken az ATI-kon nincs ami ciripeljen elvileg. Nekem is Corsair tápom van, HX520-as, na azt sem feltételeztem volna, hogy abban van a tücsök, pedig valahol kell lennie...
-
válasz
Razermazer
üzenetére
ezt nem veszem meg. amikor a crysis húzza le a wattokat, akkor nincs cirip, csak amikor a GRID?
-
RI/OS
addikt
válasz
Razermazer
üzenetére
Hm.
Nekem a Korzer 850Tx-em nem ciripel...Furmark extreme burn alatt se, mikor furmark szerint 80A körül vesz fel

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest