- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
dangerzone #2729 üzenetére
A játék teljesen folyamatos (1680*1050,VH,2xAA). Az elején néha meg-meg akadt, de aztán rájöttem h. azért mert közben ment a torrent 4mega le/2 mega fel sebességgel.
arn: 1020-at lőtt be a Catalyst, én 1000-en néztem csak a GPU-t (eddig csak sima Crysis alatt), nem fagyott ki, nem hibázott, stb.
Csak az a vas meg az S1. A vas olyan vastag h. nem férne be ramsüni az S1 meg közé.
Egyébként sem vagyok benne biztos h. ilyen "messzeségből) túl sok hőt le tudna vezetni (VRAM - hővezető párna - vasdarab - két oldalú ragasztó - ramsüni).Kivenni már nem venném ki a kártyát, s fényképezőgép csak a telefonomon van. De egyébként teljesen ugyanúgy néz ki, mint amit linkeltem képet, csak rajta van még az S1.
A Silenx fix 700-on, a Coolinket meg a CPU hűtővel együtt szabályozza a lap: idleben 490-500rpm, terhelve 1200-1300rpm. -
Devid_81
félisten
válasz
dangerzone #2729 üzenetére
Biztos be lehet ugy allitani, hidd el
Es most jon a cry engine 3...arra megint 3 evet kell varjunk , hogy legyen hozza gepunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest