- Apple MacBook
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
rola636
üzenetére
Már sokan leírták hogy se a táp nem bírja, se a proci a CFet. Szerintem első körben vegyél egy procit, illetve monitort, majd ha ezek megvannak 1 VGA-t. Ha még mindg lesz pénzed és CFet akarsz, akkor venned kell tápot is, mert a mostani nem bírja el. Most még az i7nek semmi értelme játékok alá, szóval bőven elég egy i5 2500k is, ezzel megint spórolhatsz egy keveset.
Ja és a mostani gépbe feles 8G ram. 4 pont uganannyit ér szerintem. GTA4 úgyis híresen CPU limites. Azzal akármit csinálsz nem lesz gyorsabb amíg nincs 4 mag a gépben.ui: kicsit sokáig tartott megírni a hszt

-
Rocky96X
tag
válasz
rola636
üzenetére
Nekem 4 magos AMD procim volt, és 3,4-re húzva hajtott ki egy 5850-est. Tehát a proci semmiképp nem lenne jó az 5870-hez. Min egy X6-os kellene vagy i5 proci ami ki tudná hajtani ha ez nincs meg nem fog rendesen menni.
Most már van i7-esem nekem is jó lenne egy 5870 csak nem találok jó áron.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rola636
üzenetére
Én abban a tápban nem hinnék.
Kérdés melyik modell, mert a CFT550 nem bírná, a GPS550 talán igen.
Először inkább a rendszert fejleszd.
És szerintem Neked elég lenne egy 2500K is, mivel a 2600K-nak a HT pluszát az az érzésem nem használnád ki. Na persze ha sokat konvertálsz, vagy vágsz, az más... De szerintem nem így van, akkor meg tök fölösleges. Sokan játékra ki is nyomják a HT-t, mert néha még be is lassít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Gran Turismo
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kérdés melyik modell, mert a CFT550 nem bírná, a GPS550 talán igen.
És szerintem Neked elég lenne egy 2500K is, mivel a 2600K-nak a HT pluszát az az érzésem nem használnád ki. Na persze ha sokat konvertálsz, vagy vágsz, az más... De szerintem nem így van, akkor meg tök fölösleges. Sokan játékra ki is nyomják a HT-t, mert néha még be is lassít.