- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Jó kis jellegzetesség az biztos ,egy életre nem fogom elfelejteni

Csak azt nem vágom miért látja a 2gb ot ha gpu ként 1gb van.Elkébzelhető,hogy ki és be kapcsol a vram játékok alatt mert az MSI Affb folyamatosan terheltnek jelzi mind két magot,és a vramok is hasonlóan melegednek vagyis mind két oldal használatban kell,hogy legyenek
Lehet ez is valami bug szerűség.Sajnos a Stalker is proci igényes lehet,és nem biztos hogy a vram a ludas.Játék közben teszteltem a procimat is,és arra a következtetésre jutottam hogy kis híján egy Inel Burn Teztel egyenértékű terhelést ad szerencsétlennek,és a tapasztaltak szerint ez a játék izzasztotta meg legjobban a procimat.Esküszöm jobb mint a prime 95 mivel azzal max 50-55C fokos a procim 1óra folyamatos tesztelés alatt.A Stalkerrel meg akár eléri a 60C fokot is 20perc alatt.A kair nem játszik közre a plusz hőgenerálásban mivel sok venti szippantja ki a meleget,és külső friss levegőt nyomok közben a procira,meg nem ref hűtős,illetve teszteltem FurMark + Prime 95 el együtt hogy utána járjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1
- World of Warships
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OpenMediaVault
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet ez is valami bug szerűség.Sajnos a Stalker is proci igényes lehet,és nem biztos hogy a vram a ludas.Játék közben teszteltem a procimat is,és arra a következtetésre jutottam hogy kis híján egy Inel Burn Teztel egyenértékű terhelést ad szerencsétlennek,és a tapasztaltak szerint ez a játék izzasztotta meg legjobban a procimat.Esküszöm jobb mint a prime 95 mivel azzal max 50-55C fokos a procim 1óra folyamatos tesztelés alatt.A Stalkerrel meg akár eléri a 60C fokot is 20perc alatt.A kair nem játszik közre a plusz hőgenerálásban mivel sok venti szippantja ki a meleget,és külső friss levegőt nyomok közben a procira,meg nem ref hűtős,illetve teszteltem FurMark + Prime 95 el együtt hogy utána járjak.