- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
Tuningolatlan cpu/ram mar megvolt... a vga orajelek tesztelgetesen meg probalkozom, gyanus hogy a vga ram iranybol jon a gond. Neze majd egy kis unredclockot stb... Az energiagazdalkodas tippet koszonom, ezt meg nem probaltam. Igazabol egyebkent vga tuning annyira nem kell, mert cpu limites az alkalmazas amit futtat a gep. De amugy nem artana ha menne egy kis tuning, mert jobban tetszik a 8xfsaa mint a 4x

-
Glottis
senior tag
Ó jön már a szokásos... Nem azért írunk egymásnak, illetve nektek kisregényeket, hogy továbbra is egységsugarú usernek nézzetek.

A probléma több konfig alatt, alapbeállításokkal (még cmos reset is volt), gyártó által küldött friss vga biossal is fennáll. Egyszerűen van néhány kártya az 5xxx szériában, ami nem hajlandó a fizika, illetve elektronika elfogadott törvényei szerint működni, mi pedig próbálunk rájönni, miért. Mert amint látható, a gyártó széttárja a karját, és gariztatni sem lehet ilyen random hibát.yodamastah: én is úgy vagyok vele, hogy cserélem majd hamarosan valami jobb sorsú kártyára... a mostani pedig talál egy boldogabb tulajt, akinél sosem fog előjönni ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi