Hirdetés
- Socket AM5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Nikon DSLR topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Ageia Physx : nagy szemét ez az Nvidia, a bánatnak vásárolgatnak, ki tudja hol tartana a technológia, ha nem nyúlják le. A játékgyártók meg felkarolhatták volna az Ageia -t (nagyobb volumen, olcsóbb ár, több pénz a fejlesztésre, stb.) Mert egy célfeladatra kihegyezett célhardver mégis egyszerűbb, olcsóbb, energiatakarékosabb mint egy mindent egyben "GPU". A célharverben az eredményt nem a szoftver, hanem a hardver állítja elő....
lassan jön a 6000-es széria: Ti mit tudtok / olvastatok arról mikor lesz itthon is kapható? Tervezgetem az új konfigomat 1 éve, 1 hónap még beleférhet. Ja és mit olvastatok, mennyivel / miben lesz jobb az 5870 OC-nál? És mennyivel lesz drágább?
Olvasgattam én is mindenfélét, de nem egyértelmű a kép. -
Robi BALBOA
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Erről még nem is hallottam, tudnál róla többet mondani vagy egy pár link-et tudnál róla dobni, milyen lapoknál megy, drivert kell gányolni?
, remélem gyorsan jönnek már a 6800-as karik, mert már nem bírom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)