- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Akik nagyon szeretik a COD-ot és hidd el hogy rengetegen vagyunk minden országban, azokat az érdekli hogy hogy néz ki akkor, amikor megvan a stabil 250FPS, mert azon a legjobb a multi, alatta-fölötte kevésbé jó, mire kell ehhez lebutítani a garfikát. Engem is a COD szokott VGA cserére rábírni, most szedtem le a 2009-es Wolfeinstein-t és nem, egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni, hogy nem lehet hajolni, ennyi, le se köt, töröltem, Resident 5 dettó, szerintem az idősebbek, főleg a COD-os emberek keményen lekritizálnak mindent, mert megszoktak egy pörgést a COD multiban, amit SP-ben eleve marha nehéz visszaadni egyrészt, másrészt marhajó az a mozgásmotor amit a COD használ. Egyszerűen nem köt le a legtöbb játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest