- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
A kártya határának feszegetésének látjátok gyakorlati hasznát is a 3dmark pontok növekedésén kívül? Mármint van vagy lesz az elkövetkezendő 1 évben olyan játék, aminek nem elég a default órajel? Csak kérdezem.
Mondjuk ami szaggat, az 20-25%-os túlhajtás után sem lesz feltétlenül élvezhető sebességű.ZozzHUN: High-on is ugyanolyan hatalmas élvezet volt végigjátszani. Legalábbis nem hiszem, hogy dobott volna a játékélményen a very high. 10 percig tanulmányoztam amúgy a különbséget high és very high között, és egyszerűen semmi különbséget nem tapasztaltam a drasztikus framerate csökkenésen kívül.
Mondjuk állítólag még a GTX 485-ös is képes megfogni, szóval ott valamit nagyon elbaltázhattak a srácok. -
ZozzHUN
addikt
Áhh... a mikroakadás engem kiakaszt :S
Majd legfeljebb tesztelek minden játékot fél órát gpu-z-vel mielőtt nagyon játszanék vele. De elég tré, hogy mindegyik stresszelő azt mondja h 100% gpu usage, aztán mégis furmark xtreme tudja kinyírni a kártyát adott esetben

A GPU hőmérséklete úgy amúgy nem izgat, mert Afterburner-ben beállítottam, h max 80 fokos lehet, úgy állítsa a ventilátort.
Metro 2033-al még játszottam, mióta megvan a HD5850, szóval még nagy az izgalom

Nagyon idegesített h nem tudok 1680x1050ben DX10 Very High játszani, na majd most!
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ami szaggat, az 20-25%-os túlhajtás után sem lesz feltétlenül élvezhető sebességű.
Mondjuk állítólag még a GTX 485-ös is képes megfogni, szóval ott valamit nagyon elbaltázhattak a srácok.