- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hjajajj... Nem tudom mennyire vagy képben az I2C busz működésével, én konkrétan már programoztam olyan eszközt....
Azon a buszon csak úgy tudsz egy adott adatot kiolvasni, ha egy üres írási ciklussal megcímzed, majd utána adsz egy olvasási parancsot. Namost gáz akkor lehet, ha az üres írási ciklusba kutyulódik valami kósza adat, mert akkor bizony azt bevési abba a regiszterbe csont nélkül....A szofveres méréssel kapcsolatban is tévedsz szerintem. Nyilvánvalóan nem egy mért értéket olvas ki a GPU-Z és az Afterburner, hanem a VT1165 feszültség regisztereinek tartalmát. Így nehezen lehetett "pontatlan" a mérés, mert nem mérés, hanem egy érték kiolvasása történt... Más kérdés, hogy a VT1165-re kötött cuccok képesek voltak-e ezt a feszt leadni a csipnek.... (Egyáltalán a VT1165 tud-e ekkora feszt, át kéne nézni az adatlapját...)
Szerk:
Ezekszerint akkor 1,35V a "hard limit"... Kérdés, ez a refi kariknál, vagy melyikeknél? -
p87
senior tag
Igazad van, 1,65V nem lehet.
Külföldi fórumokat böngészve olvastam, hogy akinél ez a 1,65V-ra ugrás előjött annak valójában 1,35V-ra ugrik. Jobban belegondolva tényleg egyből eldurranna ilyen feszültségen.
Azért az se normális, hogy magától felugrik a fesz az afterburner 1,35V-os max-jára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gumi és felni topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest