Legfrissebb anyagok
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Egyetértek
Az az igazság hogy ez a legjobb topic hálaistenek hogy Atit vettem mert itt segítenek az embernek még a témától eltérően is.Sajnos ezek topickjlyába hiába írok vannak bejáratot emberek írok oda azt lese szarnak vagy egy benyög egy okosat hát sokminden lehet azt én is tudom ,de talán jól jön egy kiinduló pont. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az az igazság hogy ez a legjobb topic hálaistenek hogy Atit vettem mert itt segítenek az embernek még a témától eltérően is.Sajnos ezek topickjlyába hiába írok vannak bejáratot emberek írok oda azt lese szarnak vagy egy benyög egy okosat hát sokminden lehet azt én is tudom ,de talán jól jön egy kiinduló pont.