- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ez nem egészen így van!
Mindegy hogy a natív felbontáson vagy ablakban használod, ha a GPU leterheltsége 98/99% így is úgy is. És ha megnézed akkor láthatod hogy mindegyik mindegyik tesztem amit készítettem igaz ablakban fut (1280X1024) de az aa mindig plafon és az xtreme burning mindig be van kapcsolva. De ami igazán érdekes nagyon úgy tűnik hogy talán jobban megterheli a GPU-t az ha magasabb fps-el számol (jobban pörög a GPU
). Pld látható hogy valamivel alacsonyabb fps ek voltak fullHD-én és a max hőmérséklet alacsonyabb volt 82 fok 65%-os ventifordulat mellet. De az ablakos módban (1280x) magasabb fps-ek mellett 67%-on volt a venti, és 83 fok volt a max. Lehet ez így hülyeségnek hangzik, de úgy látszik van némi valóság alapja.
Egyébként meg úgyis az a lényeg hogy a játékban betonstabil legyen ez meg az elkövetkező pár napban kiderül mert ezeken az órajeleken akarom használni.(#10921) zolisx4: Sapphire-al van tapaztalatom.
Lásd az aláírásom! A His meg egy kult márka a szememben. Igaz lehet már vesztettek a presztízsükből, mert az a tapasztalat már jó régen volt. 
(#10938) Kristof86: Talán tomta fórumtársa gondolsz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen monitort vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Robotporszívók
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindegy hogy a natív felbontáson vagy ablakban használod, ha a GPU leterheltsége 98/99% így is úgy is. És ha megnézed akkor láthatod hogy mindegyik mindegyik tesztem amit készítettem igaz ablakban fut (1280X1024) de az aa mindig plafon és az xtreme burning mindig be van kapcsolva. De ami igazán érdekes nagyon úgy tűnik hogy talán jobban megterheli a GPU-t az ha magasabb fps-el számol (jobban pörög a GPU
). Pld
Lásd az aláírásom! A His meg egy kult márka a szememben. Igaz lehet már vesztettek a presztízsükből, mert az a tapasztalat már jó régen volt.