- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
->Raizen<- #4229 üzenetére
Van itt Vistás/Win7-es is.[link]
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #4195 üzenetére
Montam én, hogy xp-n meglesz a 20k simán!
És még a proci pontot is jól tippeltem. (5500 körülre!) -
Lacika001
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4203 üzenetére
a sensors fülön kiírja, az nem jó?
-
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<- #4171 üzenetére
Mondod te mikor abszolút vga limitbe vagy.
Ezzel mit is akarsz mondani?
Ezt se mondanám mert pl sima 4850el a bionic commando megy simán full HD felbontásba 4x aa-val és nem venni észre jelentős fps csokkentést ez csak egy példa volt.
Ki mondta, h nem megy fullHD-ben AA-val az a játék egy 4850-en? Én nem erről beszélek itt...
Vantage... Már megint általánosságban beszélsz (milyen felbontás? AA van vagy nincs?)... Vantage-nél max CF meg SLI nem vgalimites, az alatt a procifreki emelésével a gpu score nem fog emelkedni. És itt 1280/noAA-ról beszélek! De tolj csak rá 1920/4AA-t, megnézném, ott mit számít a proci.
-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4171 üzenetére
Na ja, kár, hogy egy betűt nem értek belőle.
Illetve minden 32bit-es win-hez való, atiflash frankón megmondja, hogy nem jó a 64bit-es win7-hez.Lacika001: Oké, hogy utolsó oldalon húzgálom a csúszkát, de azt max egy bios file-ba tudom lementeni. Na de a bios fájlt hogy applikálom rá a vga-ra?
Anno talán 8800gts-el mintha mégis csináltam volna ilyet, de ott hulla jó volt, egy fájlt kiválasztottam, rámentem hogy flash, végigment egy csík, majd restart, és kész. -
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4169 üzenetére
Imi87: BIOS modról mit lehet tudni?
Hogyan kellene csinálni?Olyat még nem csináltam sose...
-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4164 üzenetére
MSI is van, de van itt minden...
Van MSI 5850-em is, giga 5850-em is, volt giga 5870-em is, meg még volt egy pár vga-m 58xx-es sorozatból. -
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<- #4154 üzenetére
Elég baj akkor... a 06 népszerű, de ma már totálisan cpu-limites, épp emiatt gyakorlatilag semmi köze nincs egy kártya játékok terén mutatott teljesítményhez. Mivel minden mai játék erősen vga-limites nagyobb felbontásban, főleg AA-val, így a 06-ból az égvilágon semmire nem tudsz következtetni. A jövőre nézve jó a 4 mag, de már ezt is hosszú ideje hangoztatják, aztán a játékok többsége jó ha a 2 magot kihasználja...
-
huby80
senior tag
válasz
->Raizen<- #4154 üzenetére
Igazábol amint lesz lové jöhet a 4mag!!
Addig marad a 6400+
-
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<- #4146 üzenetére
Ugye nem mondod komolyan, h egy 3dmark alapján adsz tanácsot? Ami 1280-ban fut AA nélkül?
Ez a 'kihajtja-e?' nevezetű baromság kismillió dologtól (grafikai részletesség, felbontás, AA) függ. Ha történetesen a kolléga 1920-bn játszik 8AA-val, akkor a játékok vagy 90 %-ban egy alap 6400+ sem lenne kevés... -
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #4146 üzenetére
Win7 alatt kaptad a 18440 pöttyöt?
Szerintem xp-vel simán meglenne neked is a 20k!
Múltkor néztem, hogy egy 3,8-ra húzott q9550 5400pontot kapott a procira win7 alatt én a 3,6ghz-re húzott q6600-al win7 alatt kaptam 4900 pontot, 3,8ghz-en meglenne a 5200 pont nekem is.
De Pl: win xp alatt egy q9550 3,8ghz-en már 6100 pont fölött kap, úgyhogy a win7 és az xp között ennyi különbség van! (Sajnos)Nekem is 19k körül megy win7-el(proci húzva,vga alapon)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
->Raizen<- #4125 üzenetére
Esetleg 1ghz 1.2 volton?
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
->Raizen<- #4106 üzenetére
Én meg 60K-ért és mivel az enyémben volt Dirt 2 is, azt eladtam 6K-ért; összességében 54K-mba fájt az 5850.
Akkor most még nálad is menőbb gyerek vagyok? -
boeing
őstag
válasz
->Raizen<- #3999 üzenetére
Igen csak ajálani tudom a 5850-est,cool lett,és még meg sem mutata a erejét.
-
KlezOne
tag
válasz
->Raizen<- #3943 üzenetére
Na az szuper
Grat a karihoz!
Remélem az én gigásomnak sincs semmi baja.(Nálam van már, de kiprobálni csak hétvégén tudom csak, amugy én is kaptam dirt kupont). -
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #3940 üzenetére
A legújabb everest 1520 stream procit ír ki 1440 helyett nekem eléggé jól jártam ezzel a gigabyte karival!
-
00roli00
aktív tag
válasz
->Raizen<- #3913 üzenetére
Kicsit több is trémark stabilan.
#3914:azt a kékhalált kifejtenéd bővebben? Én is szarakodtam fesszel meg frekivel ezer kifagyással mire kb. megtaláltam a karim határait.
-
KlezOne
tag
válasz
->Raizen<- #3879 üzenetére
Értem, és a ciripelés vajon miért lehet?Lehet köze hozzá hogy milyen táppal megy? Nekem egy Corsair tx750w-es lesz, az biztos elég lesz a 6-6-os csatihoz.
-
Romvr
őstag
válasz
->Raizen<- #3765 üzenetére
Én úgy tudom hogy a játékokban a tesszellációt is 4 lépésben lehet majd állítani (tudjátok: Off-Low-Medi-High). Ha nem lehetne akkor sokaknál nem bírná a játék a dolgot és ezért nem is fizetnének be rá míg nincs emberi áron normális Dx11 kártya.
HUF ingadozás mindig szívás. Majd akkor veszek karit ha erősödik, vagy a brókerem visszaszól hogy "vegyél mert eladok"
.
-
TomiLi
addikt
válasz
->Raizen<- #3751 üzenetére
Ezek szerint akkor egy játéknál rosszabb a helyzet....
Driveresen ezen lehet javítani? Mármint, hogy a tesszeláció ne menjen ennyire az FPS rovására? -
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #3741 üzenetére
Reméljük a környékeden jófajta giga 5850-ek vannak!
Amúgy milyen feszel megy 3,33at a procid, miért nem megy többet a lap miatt, milyen G0-ás?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #3735 üzenetére
Miért nem veszel inkább ASUS-t vagy Sapphire-t, a gigából van egy rossz széria nehogy kifogd!
Amúgy a Q6600 3,4ghz-en bőven elég, hidd el még 3-3,2ghz-en is elég lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest