- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
válasz
Storms #18838 üzenetére
Ezzel csak arra akartam célozni ,hogy a C&Q bevan kapcsolva mégis 40 fok körül mozog a proci, mi lenne ha ki lenne kapcsolva és "normál" órajelen járna (3.2ghz) akkor 50 fokon menne?
krisz
Neked is be van kapcsolva a c&q? Azaz visszaveszi az órajelet és úgy annak ilyen értékek? -
Storms
őstag
üdv
Szerintetek ezek a hőfokok így rendbe vannak?
870 Extreme3
PH2 X4 955
TX3 van rajta
C&Q ONAzon gondolkodtam hogy a BIOS-ban nem-e van rosszul beállítva a Cpu Fan control.Deafault az Full On.Tehát maxon pörög a TX3 folyton. Be lehet állítani a Min hőmérsékletet (45 fok-tól 60-ig asszem) És a fan speed-et 1-9-es skáláig. Én 50-re tettem + 5-ös fan speed.
Jól van ez igy? -
Storms
őstag
válasz
apollo12 #18387 üzenetére
Hátul van egy 12Cm-es gyárilag tehát én semmit nem rakta be, ugy van ahogy boltból elhoztam, ez közvetlen a TX3-tól szívja a hőt tehát csak ez az egy házventi van bent, de fent és lent is rácsos a ház+ elől is rácsok vannak valamennyit szellőzik azért. EZ van nekem: LINK Stability test alatt eddig ment fel max: KÉP lehet a ház oldalát érdemes lenne levenni?
-
Storms
őstag
üdv
Procim: Phenom II X4 955
lap: 870 Extreme 3
Hűtés: Hyper TX3
Ház: Thermaltake V3 Black ( 12-es hátsó hűtéssel) fent nincsenek bent gyárilag.Én nemtudom de sztem nagyon magas a hőmérséklet: KÉP Ház oldala fent van. Elinditok egy játékot eléggé hangos lesz, minden alapon van C&Q: ON. Nem sok ez igy? Még a gyári hűtéssel is tudtam tuningolni akkor minek adtam ki erre a pénzt ha rosszabb mint a gyári?
-
Storms
őstag
Tudnátok segiteni milyen hűtést vegyek a 955-re, kisebb házam van igy lehet hogy nemférne el egy HyperTX3 vagy 212+. zalman vagy valami nincs rá?
-
Storms
őstag
Amúgy ez az X4 955 Black E. erősebb a régi 775-ös Q9400-nál vagy a Q9550-nél? Tuninggal mondjuk 3.8Ghz-en gondolom biztos jobb azért. Egy darabig nem szeretnék procit cserélni, remélem elég lesz még jó darabig.
-
Storms
őstag
üdv
Megjött az új procim meg a lapom. Alapfeszen egyenlőre eddig néztem: KÉP Még van benne bőven
-
Storms
őstag
Akkor valószínű a táp miatt kapcsol ki a gép? Volt olyan 3Dmaknál am hogy a 2 tesztnél kikapcsolt a monitor csak sárgán világított a led de a gép az ment. A táp lassan 4 éves már. Előtte az X4 620-am simán ment vele 3.7Ghz-en is, ugyanezekkel az alkatrészekkel. A proci 1.41V-ot kap BIOS-bol. Ez lehet akkor kevés? Emiatt is kikapcsolhat a gép játék közbe vagy ujraindulhat? Active Core control-t meg az ACC-t mire tegyem, maradhat auto-n az ACC? Csinálok BIOS-bol képeket...
Előre is kösz -
Storms
őstag
válasz
subaruwrc #9735 üzenetére
HerrZ-től vettem amiket ott leirt azokon a beállitásokon használom én is. Ezért kérdeztem hogy, ACC-t Auto-ra tegyem vag ymire meg az Active Core Control, Spread spectrum stb...
Eddie141
Az az érdekes hogy csak most kezdte csinálni ezt hogy lekapcsolt a gép magától, a gép oldala már a ház megvétele óta (4 éve) nincs feltéve. Tápra viszont én is gyanakszom már az is kb 3 éves( Trust Dual Fan 570W), régen Q6600-at szépen vitte tuninggal is, meg az A64 X4 620 at is, mondom eddig semmi gond nem volt, tegnap óta csinálja miután BIOS-t frissitettem 1.3-ra.
-
Storms
őstag
üdv
Az mitől van hogy pl.: játszok GTA IV-el kb 30 percet és hirtelen kikapcsol a gép? Vagy 3Dmark06-ot futtattam nemrég és ujraindult a gép, előtte ebben is kikapcsolt. Majd ujraindulás után BIOS-ban megnéztem és 46 fokos volt a proci, IDLE-ben most 37 fokos. Gyári rézmagos hűtés van rajta. Pedig nem szokot ilyet csinálni a gép. 3600mhz-en megy most, HT Link és az NB 2100-on. Itt egy kép róla hátha ez segít: LINK
BIOS-ban :
Active Core control
ACC
Spread SpectrumEzeket mire állítsam? Hátha ez a gond...
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest