- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz
antikomcsi #3428 üzenetére
"Pont egy olyan szorzót állítottam be mellé ami +0.2V-ot ad, így megküldte 1.7V-al." Ez mekkora baromság
Úgy értem miért adna +fesz.-t adott szorzónál? Esetleg van v.mi logikája? Vagy sima bug?
-
kawa
csendes tag
válasz
antikomcsi #3391 üzenetére
Köszönöm a segeccséget!
De az 1,53 ugye, hogy kritikus?!
Ésw simán megadja neki. -
KicsiPit
tag
válasz
antikomcsi #3391 üzenetére
legyen már 4óra....
-
KicsiPit
tag
válasz
antikomcsi #3388 üzenetére
Okézsoké! meglesem aztan mard jelzek...
Most 216 fsb és 1151 a memoria...elsőre jó ez igy, de azért a kiváncsiság is dolgozik..
-
KicsiPit
tag
válasz
antikomcsi #3386 üzenetére
visszaosztom?
-
old gray
addikt
válasz
antikomcsi #3156 üzenetére
Én pont most készülök váltani, de nem vagyok vállalkozó kedvű.
-
gyiku
nagyúr
válasz
antikomcsi #3156 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #2941 üzenetére
Igen, az alsó már DDR3.
-
bnss
veterán
válasz
Igen, az elírás, az Everest screen-en DDR3-1333 szerepel.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Miért gondolod ezt? Szerintem az azonos architektúrájú cuccot akarták összehasonlítani önmagával, más időzítésen és más frekin.
-
jones965
Modder
válasz
antikomcsi #2868 üzenetére
Az utolsó linknél a HT-t én vettem le.
Crytek: eszközök menüpont.
-
marcias
őstag
válasz
antikomcsi #2807 üzenetére
Igen, de ennyi erővel akkor minek is készül el? Hiszen már csomó helyen van róla teszt. A PH-n eddig mindig viszonylag gyorsan (ha nem is elsőként) megjelentek a nagyobb újdonságok tesztjei, és ezen felül a cikkek minősége miatt emelkedett ki a tömegből. A másik dolog meg, hogyha későn érkezik, akkor már (ahogy írtad) nem is emelődik ki a mezőnyből, hiszen sokadszorra írja le ugyan azt.
Bon3ss: Valóban, az új szervert is mostanában bütykölik, ez mondjuk elvonhat erőforrásokat a teszelésről. (Egyedül azt nem értem akkor már, hogy "USB-s kenyérpirítót" hogy volt idejük tesztelni (talán, mert az gyorsan megvan)
)
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #2807 üzenetére
Nem mellesleg a mindenki által várt webszerver telepítésében is segédkezik mindenki, aki egy kicsit is ért a szerverekhez.
-
kawa
csendes tag
válasz
antikomcsi #2793 üzenetére
Köszönöm, köszönöm.... Szóval az alaplapi riport, dual 128 bitesnek lássa...
Hiába!
Seggarc vagyok a témában!
Köszönöm a türelmeteket. -
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #2778 üzenetére
Nem tudom, milyen házad van, mivel az adatlapod tiszta, mint a patyolat.
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #2775 üzenetére
Nem jó helyen kerested.
Milyen hűtőd van? Scythe Ninja talán? A házad szellőzik?
-
slett27
addikt
válasz
antikomcsi #2775 üzenetére
Én a Q6600-omat 90C-on Prime-oltam, - jó, kb 10 percig - pedig az HKMG-s.
Én nem ismerem az AMD-s hőfokokat, de mehet az még, nem ?
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #2773 üzenetére
~23k a Foxconn lap, ha arra gondolsz.
A 3750MHz prime stabil? Jó az nagyon is!
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #2770 üzenetére
"És ugye egy ilyen procit vétek alapon járatni, márpedig egy "olcsó" lapnak lehet sem a biosa, sem a tápellátása nem alkalmas arra, hogy meghúzzunk egy phenom II-t.
Olcsó lap pl. a Foxconn A79A-S, xtremesystems prime stabil OC listát mégis ezzel a lappal vezetik (940 BE 4250MHz@1,576V), sőt van 4,6GHz-es eredmény is ezzel a lappal, igaz, ez nem stabil.
Ha már OC a téma, Tőled mikor láthat a tisztelt publikum eredményt?
-
kawa
csendes tag
válasz
antikomcsi #2734 üzenetére
Fura. Nem állítottam feszültséget, de a ramok első körben 800MHz- el indultak. Aztán manuálisan nyomattam 1066- ra.
Smegy!
A feszültség állítgató mahináció auto módban van. Lehet, hogy a lap utána tolta?
Aztán valami alaplapi jumpert is át kell asszem tennem, hogy a feszültség szabaddá váljon. -
kawa
csendes tag
válasz
antikomcsi #2727 üzenetére
Köszi a segítséget!
A 2,2 az mit jelent? Hogy már eleve magasabb mint a normál fesz vagy szűk kilátást? -
kawa
csendes tag
válasz
antikomcsi #2720 üzenetére
GEIL Evo One 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT
Köszönöm a segítséget!
Egyenlőre indulásnak ennyi elég. Igazán az értékek érdekeltek, mert így be tudom azonosítani a mikéntek, hogyanjának megfelelőjét az alaplapomon az ismeretlenek hányadosában! -
technoboy19
tag
válasz
antikomcsi #2582 üzenetére
a vgam nem tul jó de elmegy. a far cry 2 megy majdnem maxon kicsit visszavettem az anti aliasingbol meg az árnyékokbol
sapphire 3650 ddr2 memóriával, 512 es, nem tom mit kellene tuningoljak ahhoz h kicsit nőjön a teljesitmény -
tomika
aktív tag
válasz
antikomcsi #2603 üzenetére
Valami combos vas lehet!
Kösz az eredményeket! -
tomika
aktív tag
válasz
antikomcsi #2598 üzenetére
Az 1,376 V elég barátságos! És ha tényleg igaz az, hogy négyzetesen nő a fogyasztás a feszültségemeléssel, akkor lehet tényleg ennyire meg is jön az étvágya.
Nálad miket mutat a műszer? Alap és tuning idle/load?
Amúgy tuningolva mennyire veszi vissza magát idle-ben? Órajel és feszültség téren?Az a 3500 MHz 1,376 V nagyon szimpatikus!
-
tomika
aktív tag
válasz
antikomcsi #2593 üzenetére
Estefelé gyengélkedik a PH. Nem hiszem, hogy egyedi a problémád.
A tom's szerint egy 4870 83 W-ot eszik 2D-ben.
Ha kivonom rendszer által felvett eredményekből, akkor így néz ki:
Phenom II X4 920 1,35 V
Idle: 61 W
Load: 136 W
Phenom II X4 920 @ 3.72GHz 1,55 V
Idle: 70 W
Load: 229 WA szokásos eredmények. Idle-nél alig van változás, viszont tuningnál óriási a különbség. Ez barátok közt is + 93 W.
Mondjuk én nem vinném 1,5 V fölé, kár hogy úgy nem mértek fogyasztási értékeket!
ÓÓ, jut eszembe, láttam itt korábban ehhez kapcsolódó eredményeket:
[link]
Phenom II X4 920
Idle: 10,0 W
Load: 87,9 W
Phenom II X4 940
Idle: 10,3 W
Load: 93,3 W
Bár azt nem tudom, hogyan tudják mérni különállóan a processzor által felvett teljesítményt... -
RexpecT
addikt
válasz
antikomcsi #2593 üzenetére
Lesz új webszerver (1-2 hét még kb).Ilyenkor nagyon le van terhelve sajna az oldal.
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #2590 üzenetére
"A lényegben akkor egyet értünk, vétek egy jó procit annak a lapnak a foglalatába ültetni.
"
Az biztos
-
TomBoy1986
veterán
válasz
antikomcsi #2586 üzenetére
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #2586 üzenetére
Írtam is, hogy ne ezzel a lappal! Mert annak tényleg nincs értelme, meg kéne várni a legolcsóbb 4 magos Phenom II-t és hozzá venni egy értelmesebb lapot.
GTA4-hez egy 3,2GHz-en járó X2 is édes kevés, mert kell neki a sok cache is...
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #2582 üzenetére
A GTA4-nek már nem elég csak a magas órajel, kell neki sok cache és a több magból is profitál... ha ehhez a játékhoz szeretne új procit, nem biztos, hogy rosszul járna egy 4 magossal, de persze nem ezzel az alaplappal.
-
technoboy19
tag
válasz
antikomcsi #2580 üzenetére
És ezzel a phenom 9650 nel nem járnék jobban?
Mondjuk pl a gta 4 azzal már menne 1024x768 na fullon nem?1024 x 768 es felbontáshoz nem tudom h érdemes e ennyire erős procit venni.
a procim adatait megnézheted :
http://picasaweb.google.hu/birosandras/Szeged08Okt23Buli#5298588109534603474
-
technoboy19
tag
válasz
antikomcsi #2564 üzenetére
most athlon X2 5000+ van benne.Szerinted milyen procira lenne érdemes lecserélni?
( mármint ha egyáltalán érdemes ) Akkor elpasszolnám a mostanit és beruháznék valamikor egy másikba ha kicsit esnek az árak, egy újba. Nekem elsősorban játékra kell. (1024 x768 as felbontásban fussanak simán a játékok maxon ennyire kellene csak..)ja meg kingmax
2 gb 1066 mhz es memoria van a gépben, de mivel athlon proci van benne ezért 800 mhz nek látja.amikor vettem kb 500 forittal volt drágább mint a 800 mhz( az alaplapom támogatja az 1066mhzt) Nem tudom h mennyivel észrevehetőbben gyorsabb az 1066 mhz.
videokarim: hd 3650 sapphire 512 ddr2 memóriával. táp 400 w -
technoboy19
tag
válasz
antikomcsi #2511 üzenetére
de akkor miért irják a support.asus.comon h kompatibilis a 9850 a lapkámmal egy bios frissitéssel?
-
somasz
addikt
válasz
antikomcsi #2544 üzenetére
Akkor biztos túl sok energiát spórolnánk meg az emberiségnek, ezek szerint ez járhatatlan út, ok
-
somasz
addikt
válasz
antikomcsi #2542 üzenetére
Nem mondtam, hogy lapot cserélek, de bármi megeshet
Igazából lehet, hogy lenne egy vevőm, és neki ajánlanék vmi csábító phenom II konfigot. Amúgymeg sosem lehet tudni, jobb képben lenni, főleg, ha érdekel a téma. Nekem asszem vmelyik olcsóbb variáció lenne kedvemre, egy gyengébb, de jól tuningolható procival. De mivel nem játszok már sokat, a mostanit sem használom ki, úgyhogy csak akkor cserélek, ha el tudom adni vmi "hozzá nem értőnek" a mostanit, és egészen kevés ráfordítással feljődnék a korral.
Amúgy nem tudjátok, hogy lesz-e valaha az életben hibrid(?) crossfire-t támogató windóz?
(amikor az alaplapi megy a diszkrét kártya helyett), mert annak látnám értelmét.A pénzt meg inkább jogsira, meg VW bogárra költeném
-
somasz
addikt
válasz
antikomcsi #2538 üzenetére
Ha komoly reakciónak vetted, sajnálom, az enyém végéről, viszont lemaradt a szmájl, nincs harag, csak próbáltam viccet kreálni a balgaságomból...
De megtanultam, hogy linkelésnél http ki, reagálásnál szmájl be -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #2538 üzenetére
Szeptemberben szerintem én az első között voltam aki elhozott egyet a Ram**is-ből és 30K-t fizettem. Igaz akkor még nem a béka segge alatt volt a forint.
-
somasz
addikt
válasz
antikomcsi #2525 üzenetére
legközelebb nem tévedek ekkorát, bocsánat..
azt hittem meg lehet kérni Oliverdát, jósoljon már egy kicsit nekünk az üveggömbből -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #2522 üzenetére
Amikor még linkeltem annyi volt.
-
bajusz15
senior tag
válasz
antikomcsi #2517 üzenetére
plusz feszt nem nagyon szeretnék adni a procinak
250MHz x 14: így felállt a windows aztán kékhalál
Mondjuk így is jó h + 600MHz-et ki tudtam belőle küzdeni alapfesszel -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #2511 üzenetére
Az a lap enyhén szólva gagyi. Már a maga idejében is az volt.
21K-ért már egész pofás UD3-as Gigabyte van.
-
slett27
addikt
válasz
antikomcsi #2474 üzenetére
9800GX2 sztem eléggé megnyomja.
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #2308 üzenetére
Akkor ez egy szaar!
-
Konfigos
őstag
válasz
antikomcsi #2287 üzenetére
Pontosan
Oliverda na megy 1.6volton 3100mhzet a procid?
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #2269 üzenetére
Eddíg nekem mindíg auton volt és 1800 megy ment!
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #2278 üzenetére
Nem is rossz ötlet, már csak a megvalósításon kell egy kicsit agyalni.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #2277 üzenetére
Este.
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #2253 üzenetére
Rakd fel ezt!
[link]Két napja vann fent,hát nem rossz!
Egyszerű szerelhetőség,igényes kivitelezés,ránézésre jó minőség!
Nekem is 3600 on megy a proci alapon 40 fok ,100% on 51 fok!
Az ára is még elviselhető -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #2264 üzenetére
Tuning mellett?
-
yodee_
őstag
válasz
antikomcsi #2258 üzenetére
igen az is minimálisra van állítva. a proci alapon megy, de semmi takarékoskodás
-
yodee_
őstag
válasz
antikomcsi #2255 üzenetére
nekapcsoltam én mind2-t ,de winfosban nem látok semmi változást. nem kéne visszavennie az órajelent üresjáraton?
-
Konfigos
őstag
válasz
antikomcsi #2249 üzenetére
Tudnál linkelni egy képet ahol 1.4en esetleg 1.5V-on mennyire meleg a proci 1óra prime közben?Fontos lenne ha megoldható mert akarom tudni hogy mennyi értelme van a víznek igazából.(túl sok pénzbe került már a víz nekem és most akarok pumpát cserélni de igazából lővésem sincs hogy 1.5volton mennyit hőmérsékletet jelen egy Ninja Vs víz)
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #2249 üzenetére
Pedig nem nehéz. Kép -> beilleszted a thumbnail URL-jét. Utána az egészet kijelölöd -> Link -> beilleszted a teljes méretű kép URL-jét. Ja és mindig direct link URL-t kell használni.
Igazából nekem is csak az tartott sokáig, hogy a folyamatosan változó hsz-odból kiássam a két URL-t...
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #2247 üzenetére
-
cizoe
őstag
válasz
antikomcsi #2210 üzenetére
Shader/HDR score-t nézd, hogy az emelkedett-e, mert a 3dmark a cput is pontozza és ezt beleveszi a végeredménybe. Szóval ez az emelkedés önmagában betudható az erősebb procinak is. (persze ettől még lehet, hogy nem volt kihajtva a vga, sőt).
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Igen, nagy változás, elhiszem neked
Indíts el egy filmtömörítést pl. AutoGK-val, s ott még látványosabb lesz, hogy nem két-két és fél óra alatt végez, hanem 1 óra 20 perc alatt
-
Oliverda
titán
válasz
Azt hiszem hogy ez elég szignifikáns gyorsulás.
-
g@bo
nagyúr
válasz
antikomcsi #2187 üzenetére
nekem egy divx kódoló rendesen megizzasztja:
piszok jól tolja az ipart. tuningnál csak idiot módjára megkentem "fsb", 3500 on jól kifagyott, mármint, a gép el se indult.
-
g@bo
nagyúr
válasz
antikomcsi #2182 üzenetére
szerintem jó, 3 gigán 36 fokos a proci, szal én nem veszek 10k ért egy rézcsodát...
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #2182 üzenetére
Tudom hogy néz ki a stock változat, nekem is van egy itthon.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #2157 üzenetére
Mi tartozik hozzá? Talán ez?
-
gyiku
nagyúr
válasz
BE-hez most mar jar huto is?
-
Oliverda
titán
válasz
Alapon lazán elviszi, sőt még húzni is lehet vele ameddig nem kell feszt is emelni.
-
bnss
veterán
válasz
Alapórajel és feszültség mellett valószínűleg megfelelő hűtést biztosít. Ha már itt tartunk, mivel fogod hűteni, és mikor érkezik néhány teszt?
-
jones965
Modder
válasz
antikomcsi #2134 üzenetére
Nagyon kételkedem ezekben az árakban, mert ez még nettó árnak elmenne, na de bruttónak?
Nagykerek nem kepják meg ilyen áron a procikat tudtommal.
Ráadásul valamiért nagyon nehezen szivárognak be hazánkba hivatalosan a procik, nem is beszélve a 3 év gariról, ami a hirdetésben csak 1 év. -
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #2121 üzenetére
Az AsRock-ra és Foxconn-ra én is kíváncsi lennék, mert a toplisták felső régiójában is megfordulnak.
csatahajós: a héten felkerül a Phenom II teszt.
Cane: legjobb tudomásom szerint csak C2 steppinges processzorok kerültek eddig kereskedelmi forgalomba.
-
AMD X2
senior tag
válasz
antikomcsi #2117 üzenetére
Ebben eggyet értek veled, hogy az a fontos te mit tudsz kihozni belőlle,nem pedig mások a sajátjukból !!!
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #2115 üzenetére
Oké, egy fényképet ne felejtsd majd csinálni a kupakról plz.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #1974 üzenetére
CACVC AC 0851APAW
Még a külföldi fórumokon sem láttam 0850-nál újabb kiadást, és APAW-ot sem. Hétfőn gyártották az tuti.
Kíváncsi lennék mit tudhat...
-
Gerisz
addikt
válasz
antikomcsi #2085 üzenetére
De az AM3-as procik nem 5-re végződnek? 945? (én arra várok)
Oli: attól, hogy 5.5W-al többet eszik alapon a gigában az számíthat valamit?
-
AMD X2
senior tag
válasz
Ha lehetőséged engedi cserélj mihelyt tudsz !! Arra várni egy hardwernél , hogy esik az ára hiábavaló !! Persze hogy esik az ára hisz mindig ez van !!!! Most a gyenge forint be b:::sz kicsit de akkor is használhatod a DRÁGASÁGOT minél előbb annál jobb !!
-
Oliverda
titán
válasz
A 950 az április-május környékén jön. Ha addig neked nem sürgős... Mondjuk az nyilván drágább lesz valamivel.
-
Konfigos
őstag
válasz
antikomcsi #2011 üzenetére
-
bélanéni
őstag
válasz
antikomcsi #1985 üzenetére
Mindegy, asszem részemről ennyi a téma. Egyébként azért kérdeztem, mert fogalmam sem volt mi az a HT, mennyire kell visszahúzni, NB frekvenciáról mert halvány gőzöm sem volt.
Az ember szeretné maxra járatni a CPU-t, ha már van benne potenciál, de ennyivel én megelékszemEgyébként 2100 - 2200MHz fölé tuti nem mehetne az NB sebesség? Itt olvastam ezzel kapcsolatban ellenvéleményt is. Nem lehetséges, hogy egyszerűen a procim nem tud többet?
-
bélanéni
őstag
válasz
antikomcsi #1980 üzenetére
Ezt találtam neten: [link]
Csak az a gond, hogy ez egy ASUS M3A78-T alaplap biosa. Nekem nagyon hasonló ez a menüpont, csak feleennyi beállítás van kb. NB speedet nem lehet állítani, csak feszültséget.
Az általad említett northbridge menüpontot is épp az előbb néztem, semmi érdemleges. Főleg memóriabeállítások.
-
Oliverda
titán
válasz
Elvileg hétfőn kiderül.
-
Oliverda
titán
válasz
Nem fogok könyörögni, ha megírja akkor természetesen beteszem ide.
-
bélanéni
őstag
válasz
antikomcsi #1927 üzenetére
Átnéztem A-tól Z-ig minden beállítási lehetőséget a BIOS-ban, és nagyon úgy tűnik a lap nem támogatja ennek a beállítását. Ez azért furcsa, mert az FSB, RAM és HT sebességét is szépen lehet visszaskálázni, egyedül a Processor NB-t nem, de olyan van, hogy Processor NB voltage. Annak adtam +0,05V-ot, így teljesen stabilnak tűnik a cucc. Nekem így 3360MHz-en tökéletes a gép, és ha esetleg még vissza kell venni 5MHz-el az FSB-t, akkor sincs "tragédia". Köszi a válaszokat!
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #1971 üzenetére
Én írtam neki privit és kértem hogy ossza meg velünk a batch-okat de nem válaszolt.
-
Konfigos
őstag
válasz
antikomcsi #1971 üzenetére
Nem de én majdnem onnét vettem.Már kicsit sajnálom is mert én 67k-ért vettem.Szerintem megbízható a ***store de ezt csak a privinkből szűrtem le
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #1597 üzenetére
Az AMD is csökkent ugyanennyivel.
Keldor papa: +10% emelés általában sosem okoz hosszútávon problémát. Másrészt a SOI jobban bírja a magasabb feszt és nem is degradálódik úgy mint a HKMG-s Intel.
-
keIdor
titán
válasz
antikomcsi #1597 üzenetére
Azért várjuk ki a végét, mert nem biztos, hogy azaz 1,5V jó lesz 24/7-re. Azt tudjuk, hogy többet bír, mint a Penryn, de lehet az 1,5V már káros lesz itt is hosszú távon.
Várj egy kicsit, ha nem romlik tovább ez a szerencsétlen forint, akkor jobb helyeken lesz 60k-ért 940BE.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
antikomcsi #1128 üzenetére
A Redtower árlistájában szerepel mindkét Phenom II -es. Persze egyáltalán nem biztos, hogy van is nekik belőle raktáron...
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #1128 üzenetére
Délelőtt néztem az Expertben de még csak listán volt. Majd ránézek este is. Szerintem jövő héten már várható az itthoni nagykerek némelyikébe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged