Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
darál0w #6805 üzenetére
Ennyi? Akkor jobb VGA kell, csak ugye a jelen árfolyam...
Ezen a legszebb a képe, nem adhatom alább. Utálom a pixeleket
Dolgozom is de nem egetrengetően kell a feltétlen gyors munka. A fogyasztás és a melegedés is fontos. 3,6 Ghzen csak Auto HT és NB (2160Mhz) beállításokkal ment. De probléma nem volt vele csak FPSem nem volt több. Így nincs értelme tuningolnom.
A feszültségek Normalon és Manuális HT és NB beállításokkal semmire nem jutottam. Giga deszkám van az Autoconfigot szereti, ha én számolgatok visszaállítja gyárira.
Akkor csak új VGA-val tudok több FPS-t összehozni. Persze kell már az 1 GB-os VGA.
Köszönöm a segítségedet és a többieknek is.
Szép napot!
-
Redneck
nagyúr
Visszaraktam 2Ghz-re az NB-t és a HT-t is. Most a 15x200on vagyok, de a Crysisban ugyanaz az FPS mint 15x240en. Tényleg semmit nem tuningoltam eddig?
-
Redneck
nagyúr
válasz
darál0w #6795 üzenetére
A feszeknél van Normál opció. Gondoltam így hagyom, a gyártó csak nem hülye... Túlfeszvédelmem is van. Hogy állítsam vissza az NB-t és a HT-t ha azok csak szorzók a BIOSomban? vagy csak szimplán számolni kell és az CPU Frequency Szorzásával jön ki? Bocsi de annyira belebonyolódtam hogy már semmit nem értek.
Nem lehet baj hogy mostanában 2160on volt mindkét érték? Így használtam már egy ideje.
-
Redneck
nagyúr
1,35V a proci beállítása most. Manualon hagytam. Maradhat így? Legközelebb szorzólock mentes verziót veszek, talán nézek majd haszáltan 4 magosítottat valami erősebb kiadásból.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Phenom II 545-ömet 3,6 Ghz-ig tudom tuningolni 800as HyperX mellett CL4-ben. A memóriát magasabbra nem tudom csavarni ilyen időzítés mellett így azt hiszem bele kell törődnöm hogy ez a vége. Javaslatok esetleg?
-
Redneck
nagyúr
Én hülye... 8 hónap után meg mertem rántani a procimat és voila! Elkezdett szépen hasítani. Ha bátrabb leszek talán a 4 magos dolgot is megnézem (telhetetlen nem vagyok)
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Érdekelne hogy meddig lehet vagy meddig érdemes húzni Phenom II 545ös processzoromat gyári hűtővel. A teljes gép megtekinthető az adatlapomon. Illetve segítséget is szeretnék kérni a tuninghoz, mert nem értek hozzá! Előre is köszi
-
Redneck
nagyúr
Ha 20rugó körül lesz 2 hét múlva belevágok! Ha nem akkor 25ért MSI 4850.... Bár csak a fogyasztás a hátráltató tényező, a 4850 legalább tuti fasza kártya
Amúgy CSX 1333 Mhzes RAM lesz DDR 3as vagy Corsair TwinX 1066Mhzes CL7es. Inkább utóbbi 4 GB mennyiségben. Szerintem a X2 240 mellé tökéletes lenne a 4850....
-
Redneck
nagyúr
válasz
CHIPman #1969 üzenetére
Nem értek a tuninghoz... Pláne ezeknél az "új" cuccoknál. Nekem fontos hogy ne legyen baj vele... asszem inkább bebiztosítom magam az 1GBos 4850el, ha meg bátor leszek talán húzom. A tesztben a 240est 3500Mhzig húzták! Nekem a stabil 3 Ghz is bőven okés
[SZERK]
Apropó! Az Athlon II gyári hűtéséről valaki tudna valami okosat mondani? Gondolom húzni nem érdemes vele, ahhoz nem elég. Vagy rosszul gondolom
? -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék a napkban új gépet összerakni. Athlon II X2 240 és a 250 között vacilálok. Mivel szeretném megőrizni a garit a gépen, nem fogom tuningolni, nem ez a célom. VGAnak egy HD 4850en gondolkozom de a jövőre nézve inkább 1 GB rammal. Szerintetek megéri e a X2 250 azt a kb 5 rugós különbséget vagy költsem inkább az 5 rongyot a plussz VGA RAMra??
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest