Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Cs srácok, melyik az utolsó nem Beta AMD driver, mert nálam még a 24.12.1 van fent és nem talál frissebbet az Adrenalin. Köszi
-
LackoMester
addikt
Cs, esetleg valakinek valami ötlete, a GoT játék alatt kezdte csinálni, elindul a játék, pár perc után ezzel a hibaüzenettel kifagy. A többi gémnél minden OK. Próbáltam már több grafikai beállitást de semmi.
A 24.9.1 driverrel is ugyanez volt a helyzet. -
LackoMester
addikt
válasz
Tyler Durden #8716 üzenetére
Szerintem kellene a nagyobb. A legtöbb modell 800W, de vannak tuningolt modellek amik akár 850W- os tápot is kérnek, lagalábbis ezt irják a legtöbb helyen.
-
LackoMester
addikt
Hee?
[Origo] a jól értesült! -
LackoMester
addikt
Végül is az XFX megoldása mellett maradtam.
A fiam tolt pár kör Fortnite- t, én pár kör MW3- at, f@sza. Lehet, h. tévedek, de mintha színek élénkebbek lennének, de mind1 is. Tetszik.
-
LackoMester
addikt
válasz
ricshard444 #8447 üzenetére
A gyártók többsége 800 W- os tápot ajánlja, de tuningolt példányoknál ez már 850 W, szóval kevés lehet az a 750...
-
LackoMester
addikt
-
LackoMester
addikt
De jó, akkor most elbizonytalanitottatok.
Akkor nem veszek semmit, de.
-
LackoMester
addikt
Cs, ezen a kártyán gondolkodom, tapasztalatok esetleg?
XFX SPEEDSTER MERC319 RADEON RX 7800 XT BLACK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest