- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Igen ebben igazad van. Viszont az sem ártana ehhez, ha már meg lehetne vásárolni több helyen ezeket az általad is felsorolt és jobbnak mondott XT-ket, pl. Red Devil, Nitro+ stb. Mert azért még elég karcsú a választék a piacon ami a boltokat illeti. Talán egy helyen láttam, a Devilt, de ott is csak előrendelés van. De gondolom akkor 2-3 héten belül csak befutnak a piacra ezek is. Vajon az árak picit csökkennek ha már lesz választék? Nem bánnám
-
FrezeR
senior tag
Én is egy 5700XT-ben gondolkodtam, de szintén bizonytalan lettem az utóbbi napok hozzászólásait olvasva. Nem tudom akkor milyen kártyát lenne érdemes most választani wqhd felbontáshoz, ami azért jól kiszolgál játékok alatt.
-
FrezeR
senior tag
válasz Szeszkazán #1319 üzenetére
Vajon mikor lesz itthon kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest