- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
1100yearsago #12078 üzenetére
Köszi a tapasztalat megosztást. Nekem is ref 5700 van (ASRock), nincs tuning a gépemen, de nem is volt BS, talán egyszer. Azt betudtam annak, hogy a Win10 alatt kicseréltem a gépet Intel Skylake-ról Ryzen 1-re, és nem telepítettem újra (lusta vagyok mindent újra rakni, de előbb-utóbb meg kell csinálni). Így használom a gépem, nincs gondom sem a VGA-val, sem semmi mással. Illetve csak annyi, hogy közben használt RX 470 esetén állandóan elfelejtette a Radeon Software a venti beállítást, de az máshol is gond, szóval általános. Az 5700-nál nem állítom a ventilátort, de gondolom is sem jegyezné meg.
-
KRoy19
őstag
válasz
1100yearsago #12078 üzenetére
Ne sértődj meg azon amit most mondani fogok, de élő példa vagy arra, amiről itt beszéltem a múltkor.
Oc-zol, de ha stabilitási gondod van akkor nem az az első amire gondolsz, hogy esetleg nem 100%-osan stabil az OC, hanem az AMD driver az első gyanúsitott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Amazon
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest