- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz zsida.kornel #6677 üzenetére
Szerintem erre a magyarázat a bios, illetve maga a működési elv.
Úgy rémlik anno azt írta Abu, hogy a kártyák is úgy működnek mint a procik esetén a PBO.
Több dolgot néz, (hőmérséklet, TDP stb) és amíg el nem éri valamelyik a limitet addig önmagát "húzza a kártya"
Ugye én manuálisan feszelem alul, és ilyen szempontból szerencsés vagyok, mert az átlagtól jobb kártyát sikerült kifognom, és simán lehet hogy azért tud elboostolni addig, mert van lehetősége erre.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest