- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92 #6693 üzenetére
Hát az nekem is, ennyi "hátránya" van, hogy nem 6670-el futtatom tovább. De erősebb így állítólag, úgy is veszem észre mindenben eddig.
Egyébként én úgy igyekszem ezt felfogni, hogy van egy tartalék a gépben, ha a VGA-nak (ne adja ég) bármi baja lenne, ameddig legarizzák, is tudom használni a gépet. Ami fontos szempont, amennyit kell beadandókhoz, tervezésekhez, etc.
Azzal nyugtatom magam, hogy bár nem a leg optimálisabb úton jutottam el a jelen állapothoz, de egy esetleges hibát elhárítottam
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92 #6689 üzenetére
Ez is megnyugtat némileg. Már majdnem átkoztam a sorsot, hogy 1gb-osat sikerült kipréselni csak a keretből, bár azt meglehetősen kedvező áron. Annyira, hogy a nekem is tervezett 7770 helyett ez lett
Aztán mondták azt, hogy ezt a VGA-t meg nem fogja kihajtani az A8. De azért szerintem nem volt hülye döntés, egyrészt ez örök vitatéma, mi mennyire tudja kihajtani ezt és azt a VGA-t. Másrészt alkalmazás-játékfüggő is némileg. Szóval, mindig kipróba és meglátom, és kevéssé hiszek az ilyesmikben amiket olvasok ezügyben
Crysis 3 jól tudom hogy jobban elvan azért pl a fizikai 4 magos rendszereken, mint ahol kevesebb mag-több szál található?
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92 #6687 üzenetére
Hát, nekem az AXtu. szórakozgat néha A75Pro4 es laphoz ami járt. De lehet újratelepítem , hátha észhez tér.
Köszi az infót, nekem 3,4 en megy most, de többet nem is akarok kisajtolni belőle. Majd meglátom, mi hogy megy, és alkalomadtán leírom
Kicsit az is kétségbe ejtett, hogy a 7850 topikban az 1GB-os kártyákat már nagyon lehúzták, hogy azon szénné fog szívatni a laggolással, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest