Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Hát, minden procinál egyéni kicsit a tuningpotenciál amennyire tudom, pont ugyanazt nem biztos, hogy ki bírd hozni az egyikből, amit akár ismerősödnek sikerült gond nélkül. Lehet hülyeséget mondok, de videokártyánál is ezt figyeltem már máskor, enyém pl nagyon antituningos darab belőle.
De panaszkodni nem lehet, annyit muszáj tudnia, amennyi az alap órajel. Azt tudja, a bónusz meg egyénfüggő 
Nekem alapfeszen semmit nem piszkálva, csak a catalyst overdrive-al megy 3,5-ön. Ha nem akarod azt a 100Mhz-et mindenképp, ennyi körül remélhetőleg neked is elbattyog, és mint mondtam, A75 pro4 lapon stabil, etc.

(szerk: késő este még visszanézek, mit hoztok ki a témából, érdekel. De most jobbra el dolgozni
) -
Silentfrog
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Így van a tuningra nincs garancia.

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Fogyjunk le!
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De panaszkodni nem lehet, annyit muszáj tudnia, amennyi az alap órajel. Azt tudja, a bónusz meg egyénfüggő