- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
VaniliásRönk #577 üzenetére
Nem hiszem, és mielőtt sértegetni kezdenél, leírom, mit jelent az aláírásod, hogy lásd, valóban nincsenek olvasási nehézségeim: Két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi butaság, és nem vagyok benne biztos, melyik volt korábban.
Szóval legyél méltó Einstein-hez, és ne nézd le a nálad kevesebb hozzászólással rendelkező, alacsonyabb ph-rangú felhasználókat, tudod, nem mindenkinek az informatika jegyében telik elsősorban az élete.
Javaslom, ezzel az off-topic hozzászólással zárjuk ezt a témát, mielőtt takarításra kerülne sor a topikban. Nem kértem segítséget - kevésbé segítő hozzászólásokat pedig végképp nem -, csupán vettem a bátorságot magamnak,és vettem egy vga-t, ahelyett, hogy a Llano APU-ját használnám megjelenítésre. Ennyi. A többinek már nncs köze a Socket FM1 topikhoz. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Oliverda #569 üzenetére
Az adatlapomon szerepel a lap és a konfiguráció. Két monitort kötöttem az alaplapra, D-Sub kábellel, az egyiket DVI-I átalakítóval, szinte teljesen egyforma HKC monitorok, 1360x768-as felbontáson, az Asztal kiterjesztve. Operációs rendszer Windows Developer Preview. Mindkét monitornál ugyanúgy D-Sub csatlakozást használok a Gainward vga-hoz, csak most mindkettőnél DVI átalakítóval, mert a kártyán csak DVI kimenetek vannak. A vga teljesen ugyanazon beállítások és csatlakozások mellett szebb képet ad, aki nem hiszi, járjon utána, lehet jönni, megadom a címet. Még a driver is ugyanaz (a szeptember 26-iki 11.10 preview).
Akinek volt G92-es GPU-ja, az szerintem tudja, miről beszélek. Windows alatt, 2D-ben olyan mosottas sárga árnyalatot kapott a fehér háttér, 8800GT, 9800GT és 9800GTX+ alatt is tapasztaltam, és ez akkor szúrt csak szemet nekem, mikor ATi kártya került utána egyszer a gépbe. Persze ATi/AMD oldalon a Catalyst/AMD Vision Center-ben mindig ott van a Brighter White opció, én mondjuk azt nem szoktam becsekkolni. Erről beszélek, nagyjából ugyanezt látom most.
Szórakozásból nem teszek a gépbe a rendszer fogyasztását jócskán emelő hardvert. Ezen a gépen egyedül Pro Evolution Soccer 2012-vel játszom néha, annak meg szinte bármi elég. De ha játszanék, a rendszer összfogyasztása szempontjából az APU-t választanám, ha jól gondolom, megveri az ATi 4xxx szériát 3D teljesítményben. Szóval ezzel csak azt akarom mondani: oka van, hogy bekerült a gépbe még egy fogyasztó. Napi 8 órát dolgozom ezzel a géppel, nem mindegy, mi van a szemem előtt. -
Taifa Díaz
őstag
Mekkora info már, te jó ég, ATi Catalyst-be lehet a képi világot belőni
Van itt valaki, aki ezt eddig nem tudta
Na yo, peace.
Azért nem kérdeztem, mert nem volt szükségem segítségre. Csak a véleményem nyilvánítottam a Llano APU színvilágával kapcsolatban, azt a kártyát meg amúgy is meg akartam venni, mert 15k-ért nem tudtam kihagyni egy soha nem húzott GDDR5-ös Gainward GS-GLH-t, ami ugye 4870-nel egyenértékű. -
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
echterion #553 üzenetére
Oliverda cikkében, itt mindent megtalálsz, amit érdemes tudni a témáról.
Annyit tennék hozzá, hogy eleve nem vettem vga-t a konfighoz, mert minek emeljem a rendszer fogyasztását, amikor mindenféle kimenettel rendelkező APU csücsül a lapban...csak hát marhára nem tetszettek a megjelenített színei, így inkább mégis vettem egy megkímélt Gainward 4850 GS-GLH-t, ami mérföldekkel szebb képet hoz ugyanazon a monitoron. De ez csak egy magánvélemény. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
hyperman25 #371 üzenetére
Én is azt mondtam, hogy rendben van. Vagy nem ez jött le...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
VaniliásRönk #327 üzenetére
A deszka Gigabyte GA-A75M-D2H, nem a legerősebb cucc, viszont az áráért teljesen korrekt szerintem. Ami lényeges, van szorzóállítási lehetőségem.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
VaniliásRönk #324 üzenetére
Ja, tényleg, májusi az Overdrive. Igazából az Aida64 se látja rendesen se az A75 chipsetes lapot, se a procit - illetve, ez már nem is cpu, hanem APU, ugyebár
. A NorthBridge-hez még nem mertem nyúlni, se a szorzójához, se a feszhez. 2400 MHz körüli eredmény nagyon szuper lenne egy minimális feszemeléssel, ha jól gondolom.
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok, emberek. Ma jött meg az A6-os konfigom. 3.2 GHz környékét alapfeszen tudja. Mennyit illik ennek tudnia tuningban?
Annak mi lehet az oka, hogy az AMD Overdrive nem indul el az újonnan telepített 64 bites Win7 Home Premiumomon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest