Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
Nekem is volt Vargáné és TSA, nekem is úgy távozott, hogy nem vitt magával semmit. Viszont láttam olyan Vargáné és TSA táp elszállás utáni gépet, ahol szinte mindent vitt. Lapot, RAMot, HDD-t, VGA-t. Asszem csak az ODD úszta meg.
Meg volt egy eset amit magam láttam : Filmeztünk egyszer havernál (jó pár méterre a géptől) egyszercsak erős füst szag, majd lángralobbant hátul fent a gép, a tápnál, miközben a gép leállt. Csak lestünk egy pillanatra mint Rozi a moziban, hogy most meg mi történik? majd megjegyeztem relative tárgyilagosan : "ég a géped" mire a válasz relative tárgyilagosan "nem az enyém, a bátyámé". Egyébként egy 1900+-os Athlon XP volt (érdekessége, hogy 256MB SD! RAMmal). A táp pedig Chieftec volt, szerencsére hamar elaludt, de tápcseréig szóba sem került a bekapcsolása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun