Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Videós, mozgóképes topik
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz #94257664 #82236 üzenetére
Jah arra emlékszem, lehetett gif-et meg webes interaktív dolgokat a háttérbe tenni (ezutóbbinak csak akkor lett volna értelme ha az embernek folyamatos netkapcsolata van) stb.
Én sem használtam, csak kipróbáltam. És meg kell mondjam, az tényleg nem hiányozna a rendszerből.Bár, én a Win98-at (hiába volt a 466-oson elképesztően fürge már 128MB RAMmal) viszonylag hamar elengedtem, a 466-oson eleve a WinME volt a főrendszer, aztán mikor jött 2001 kora őszén az XP, akkor már eleve a 98 helyére raktam fel, és nekem szerintem azóta nem is volt Win98-am. A WinME-t sokkal jobban szerettem, az volt még a régi alapokra építkező rendszerem nagyon sokáig, a 466-os után az 1700-as Celeronon is volt, sőt Az Athlon XP-n is volt még a Win XP mellett WinME, 2006 folyamán köszöntem csak el tőle, mikor már annyira kihasználatlan volt a WinME, hogy tényleg csak a helyet foglalta, mert pár havonta egyszer ha elvolt indítva (2005-ben még használgattam, de egyre ritkábban, utolsó emlékem 2005 novemberéről van, hogy használtam).
Lehet, ha lenne egy régi gépem (valami 366-466 akkor kb biztos vagy valami FCPGA (talán) max Tuáig bezárólag), akkor feltennék egy Win98-at, de akkor is inkább WinME lenne a választásom.
De nem kéne ilyen gép, kb sosem foglalkoznék vele, az Athlon XPre se tudok annyi időt szánni amennyit szeretnék, a C2D-mhez még hozzá se szagoltam; és pont most fog jönni egy olyanidőszak az életemben amikor semmire sem lesz időmInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Intel Core i5-10400F
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest