- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #82003 üzenetére
Folytatás. Erős idegzetűeknek. Overkill : full, visszafelé magas.
No tehát, a GTX285 egyelőre ki. Mivel már nagyon kíváncsi voltam hogy mit lép az X99 lap, a 6600GT- re.
Jelentem indul benne, drivert is veszi W10 alatt, a W7/8.x- es ment fel, az az utolsó. Semmi gondot nem látok eddig, csodásan megy
Maga a kártya tehát már szépen retro, csodás darab, ventije is jó, halk, teljesen jól műkszik minden szempontból. A DJ küldte, gondolom vágjátok ki, köszönöm neki ismétMaga a project asszem szinte senkit nem érdekel, de azért én tolom. Sajnos emiatt nem szoktam menni Bacsis kiváló kiállítására, mivel itt és a Logouton is, akkora az érdektelenség a tevékenységemre, hogy úgy látom semmi keresnivalóm nincs ott. Csak amiatt említem, mivel gyakran kérdezik hogy megyek-e(nemrég megint rámírt privátban egy ember), a kiállítás után pedig, hogy voltam-e, tehát nem kell kérdezni - nem megyek.
Elsőként a hangulatfotó, arról tudom hogy KROK kollégának tetszett.
A 3DMark nem a legjobb, abból levesz a W10 :
Emiatt kísérletezek a custom XP telepítőkkel, az első nem jött be, de készítettem még négyet, próbálkozom...
Valamint így hogy a 6600GT elindult, 4 kártya lesz a ringben : 6600GT. 8600GTS, GTX285, HD6850. Ha sikerülne feltenni az XP- t, mindegyiknek van még XP drivere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest