Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
válasz
hege8888
üzenetére
Még jó, hogy kérdezted a vinyót... megnéztem sentinellel.
Átraktam egy másik PIII-asba és ott derült ki , hogy hibás... ezt így nem adom ki a kezemből, inkább le is vettem a hirdetést. DOS alatt fel se tűnt, bevallom nem is kerestem rajta hibát, mert nem tűnt rossznak, de XP alatt egyből kidobta a sentinel, hogy problémás a vinyó. Sztem már 10 éve nem használtam ezt a vinyót, csak állt a polcon. Ez volt az egyetlen alkatrésze a konfignak, ami nem idén került hozzám és nem ellenőriztem. Majd pótolom valami problémamentes HDD-vel. 
(#60134) alvaro
A mai napig kapható tantál kondi... arra cserélhető.

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1 humoros
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó 2 db pixel 7
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Átraktam egy másik PIII-asba és ott derült ki , hogy hibás... ezt így nem adom ki a kezemből, inkább le is vettem a hirdetést. DOS alatt fel se tűnt, bevallom nem is kerestem rajta hibát, mert nem tűnt rossznak, de XP alatt egyből kidobta a sentinel, hogy problémás a vinyó. Sztem már 10 éve nem használtam ezt a vinyót, csak állt a polcon. Ez volt az egyetlen alkatrésze a konfignak, ami nem idén került hozzám és nem ellenőriztem. Majd pótolom valami problémamentes HDD-vel. 
DarthSun