Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Nekem Primoval sosem volt dolgom, de pont 92-ben nekem is volt egy 128k-s spectrumon, ez már nem a gumi billentyűs volt, emlékszem mikor zenét próbáltunk szerkeszteni, a "beep" parancsal...
Ezen a gépen játszottam először a legendás "Elite"-el...
Számomra ez volt az igazi (h)őskorszak, amikor még..Ha már hangkártyákról esett szó, lenne egy kérdésem felétek.
A minap a kezembe került egy pci buszos cmi 8738 6CH-LX és MX kártya, az lx-esnél a nyákon lalaposan sporoltak, vagy a design miatt de jól meg van "vágva". Mivel az alaplapi kártyám minőségével nem vagyok megelégedve, gondoltam kipróbálom, hát valami förtelem, mitől van az hogy iszonyatosan ciripel alapzajként ha nincs használatban, mint annak idején a ESS és társai féle, isa-s kártyák? Ezután inkább szenvedtem egy SB live 5.1-el, hivatalos win7 támogatás híján, a kx projectes driverrel. Ezt sem értem, egy professzionális hangzású kártya (számomra) és nincs már supportja a modernebb op rendszerek felé, pedig perfektül használható és mérföldekkel veri a cmi és egyéb kártyákat még mindíg.Szerk.: Amit meg pláne nem értek, a deluxe am2-es lapomon sound max hangchip van (ez eleve rejtély ilyen gyenge minőségű hangchippel felszerelni egy ilyen lapot
), ehhez sem találtam támogatást az asus oldalán, a vistás driverrel meg nem tökéletes, ennyire erőltetik a "tervezett elavulást" itt is...?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest