Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSalieri
üzenetére
Szép eredmény, az Intel mindíg is magasabb pontot ad a 3DM01- ben, a 8700 meg már bika. Állítsd a procit a biosban 4C/4T- re, akkor kapsz még legalább 10k plusz pontot, a HT lassít.
Igen XP alatt néha túl gyors így, de DOS alatt jól jön az erő, pld sw renderrel a Q2DOS FHD- ban.
#107595 : Ez egyrészt ilyen szórakozás, mert miért ne - nagyon helyes, lett még egy ember, aki a modernizált retróhoz csatlakozott.
hogy egyszerre bent van a gépben mindkét kártya : praktikus, és ha NV7xxx vagy 6xxx van benne másodlagosnak, akkor a Win98 is megy, tehát DOS-->Win11 átfogás.
és az nvme ssd-t sem látja oda sem tud bekavarni : az anno általam szerkesztett/feltöltött nem látja, de a hozzáadott kiegészítő driverekben ott az NVME driver, Haswell Xeonos gépre feltettem, látja az 1 terást, Zenbe nem tettem M2 SSD- t, mert sokkal kevesebb PCIe sáv van a prociban és a lapon is, 2 SATA- t le is tiltana.
A kínai X99 lap amúgy Win98 alatt is látja az M2- őt, Loew mester drivere feltesz 6 SATA drivert, +kettőt még az NVME- hez, de kell hozzá az utolsó AHCI, TBplus, LFN, GPT driverek, aztán 32768 TB- ig lát. FAT32- re is leformázható pld a 8TB vinyó is, de azt már nyilván NTFS- el használom.(#107596) arn : Porsche nekem meg w98 korszak - nemgond, a Win98 is felmegy még erre az i7 gépre, van még legacy kód a bios/VGA- ban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri
üzenetére
I7 8700 + GTX960?
Ez jóval erősebb és újabb mint az én tartalék gépem (I3 4170, 16GB RAM, GTX 960 2GB, 120GB SSD, 1TB HDD). Szerintem a helyedben tennék bele egy RX580 8GB-ot, és és 202X-ig játszós gépnek is elmenne.
Érdekes, hogy még ilyen új gépre is felmegy az XP, aminek amúgy ráadásul nagyon kicsi gépigénye van. Néha megfordul nekem is a fejemben, hogy a tartalék gépre egy XP-t húzva, simán lehetne XP-s csúcsgép (2C4T meg 16GB RAM még az XP vége felé se volt kutya, nálad meg aztán pláne nem a 6C12T nem is igen létezett az XP végefelé maximum HEDTként).
Másik oldalról egy jól beállított Win 7 perpillanat sokkal kényelmesebb mint egy XP, bár lassan egy kutya, egyiket se lehet kiengedni a netre
és akkor a szépen skinezett XP győzhet, pláne, ha szuper XP-s gép a cél mint a te esetedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez jóval erősebb és újabb mint az én tartalék gépem (I3 4170, 16GB RAM, GTX 960 2GB, 120GB SSD, 1TB HDD). Szerintem a helyedben tennék bele egy RX580 8GB-ot, és és 202X-ig játszós gépnek is elmenne.
és akkor a szépen skinezett XP győzhet, pláne, ha szuper XP-s gép a cél mint a te esetedben.
DarthSun