- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
klepto
addikt
Nem érdekel! Annyi cucc van fent a gépemen, hogy egy format c:, és egy biosz reszet felér egy atomkatasztrófával. Az AMD-s konfigomon 1,5 év alatt 1x tettem meg, a lapcsere miatt, de amióta ez a konfigom van, már az elején 3x kelett tennem az XP-t, mert semmi nem működött már a legelső telepítés után sem. 3x-re úgyahogy működésre bírtam, ment 2 hónapot, és azóta fokozatosan omlik össze, hol naponta 10x, hol 3x. Ja és még mielőtt megkérdezed, a játékról már leszoktam, azt nem bírja a gép (most 98-00 közötti szinkronizált gémekről beszélek), már a nettől is összeomlik, ha valami segédprogramhoz; pl. Adbe Acrobate-hoz kell nyúlnia a honlapnak. De van, hogy 2-3 megynitott oldal után leáll a böngésző, vagy kifagy az egész rendszer, és csak a reszet megnyomása segít, mert olyankor a szoftveres újraindítás is meghal.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest