Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
klepto
addikt
Nem érdekel! Annyi cucc van fent a gépemen, hogy egy format c:, és egy biosz reszet felér egy atomkatasztrófával. Az AMD-s konfigomon 1,5 év alatt 1x tettem meg, a lapcsere miatt, de amióta ez a konfigom van, már az elején 3x kelett tennem az XP-t, mert semmi nem működött már a legelső telepítés után sem. 3x-re úgyahogy működésre bírtam, ment 2 hónapot, és azóta fokozatosan omlik össze, hol naponta 10x, hol 3x. Ja és még mielőtt megkérdezed, a játékról már leszoktam, azt nem bírja a gép (most 98-00 közötti szinkronizált gémekről beszélek), már a nettől is összeomlik, ha valami segédprogramhoz; pl. Adbe Acrobate-hoz kell nyúlnia a honlapnak. De van, hogy 2-3 megynitott oldal után leáll a böngésző, vagy kifagy az egész rendszer, és csak a reszet megnyomása segít, mert olyankor a szoftveres újraindítás is meghal.
Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest